poze sun talks seminar gratuit adelina toncean

Sun Talks: seminar gratuit Adelina Toncean

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Aprilie 2019 11:00 - Sâmbătă 6 Aprilie 2019
SUN PLAZA SHOPPING CENTER, Calea Vacaresti 391

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 80/100

Adelina Toncean îți vorbește în această primăvară despre inspirație, despre motivație și despre curajul de a fi tu însuți. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a unsprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferință!“, spune un om cu suflet uriaș, de la care avem cu toții atât de multe de învățat. Toată lumea o numește un înger pentru copiii care au venit pe lume cu diferite afecțiuni medicale și care sunt părăsiți de părinți în spital. Cum să faci asta și să fii „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!” învățăm de la Adelina Toncean la „Repornește-ți optimismul” pe 6 aprilie, ora 11:00. Haide să afli cum poți transforma neputința în putință având curajul de a fi diferit.
„Eu cred că sunt un încărcător care ia energia din priză și o duce acolo unde e nevoie de ea. Așa-i că știi cum e să stai cu bateria descărcată în fața prizei și să nu o poți folosi? Eu nu sunt sursa de energie, sunt instrument, un instrument bun pentru că, atunci când îți asumi un așa rol, trebuie să o faci bine. Trebuie să fiu încărcător universal și de maximă viteză.”, spune Adelina Toncean.
Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecțiuni medicale grave, este inițiatoarea programului ”Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare a timpului o poți găsi la spitalul Marie Curie, din București, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toți copiii abandonați de femeile care le dau viață și apoi pleacă. Adelina a fost consilier în Cabinetul Ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru, unde a

contribuit la eforturile de îmbunătățire a legislației în domeniul protecției copilului. Derulează în prezent proiecte dedicate copiilor cu afecțiuni medicale grave și a primit Premiul "Inimi de români" din partea Televiziunii Române pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.
Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.
Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.
Mai multe detalii pe Facebook și website.
Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.
Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea și Otilia Mantelers.
Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro și www.totuldespremame.ro
***
Despre Sun Plaza
Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.
www.sun-plaza.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2121016997974583/

Pret bilet: gratuit

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 245

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 421 zile, 02 Apr. 2019

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 41

Alte Evenimente din Bucuresti
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
curs online parcurgerea drumului de la intentie la rezultat

CURS ONLINE - PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT

Bucuresti, Bucuresti. 29 Mai 2020 - 30 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .