poze supermame pentru superbebe

Supermame pentru Superbebe

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Februarie 2012 10:00 - Miercuri 1 Februarie 2012
strada Grigore Alexandrescu nr. 16-20, etaj 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

“Supermame pentru Superbebe” – reprezinta lansarea ghidului Superbebe din acest an – proiect sustinut de Medicover. Evenimentul va avea loc miercuri, 1 februarie, la ora 10, la noua clinica de pediatrie Medicover, din strada Grigore Alexandrescu, nr.16-20, etajul 2. Sunt invitati sa participe mamici, tatici, bunici cu copii mici J. Se vor oferi o multime de premii.

Toate Supermamele sunt invitate împreună cu copilașii lor la noua Clinică de Pediatrie Medicover din strada Grigore Alexandrescu nr. 16-20, etaj 2, la o întâlnire cu medici specialiști care vor aborda o temă de interes general, dar prea puțin discutată până acum: Somnologia.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 februarie, începând cu ora 10. Vom discuta despre cele mai comune probleme de somn al micuților și vom încerca să aflăm soluții și rezolvări ale acestora.

Ca de obicei, în timpul discuțiilor, cei mici vor avea parte de multă distracție oferită de partenerii noștri, iar apoi, mamele sunt invitate să socializeze la un pahar cu suc de portocale, o tartină și o prăjiturică delicioasă. Nici de data aceasta nu vom rata momentul tombolei Superbebe, unde mămicile vor avea șansa să câștige numeroase premii, precum un scaun de mașină de la Baby Trend, un scaun de masă de la Bright Starts, un robot de bucătărie Philips oferit de Flanco, iar pentru cei mici avem mini-halate de medici cu stetoscop și seringă-gigant.
Miniblu oferă câte un cadou surpriză pentru fiecare mămică prezentă la eveniment.

Timp de două ore, așa cum v-am obișnuit, îmbinăm utilul cu plăcutul: aflăm informații, dansăm, cântăm și ne distrăm împreună.

Vă așteptăm cu drag la prima întâlnire din acest an a Clubului Supermame pentru Superbebe. Acesta este un eveniment susținut de Medicover.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 691
Cuvinte cheie: Bucuresti
ellene

Adaugat in urma cu 4462 zile, 31 Ian. 2012

Adaugat de ellene

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .