poze tatuajul perfect
poze tatuajul perfect

Tatuajul perfect

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 7 Octombrie 2014 19:00
Str. Traian nr. 107 (la mansarda)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vrei un tatuaj, dar nu îți vine să deschizi ușa primului salon care îți iese în cale? Îți dai seama că poate fi o decizie care îți va influența viața? Ai deja tatuaje, însă nu ești pe deplin mulțumit/ă de ele? Sau pur și simplu nu ești sigur/ă că vrei să îți colorezi pielea pentru totdeauna? Te ajutăm să iei o decizie în cunoștință de cauză. Există o serie de lucruri pe care trebuie să le știi și o serie de pași pe care trebuie să îi urmezi atunci când te hotărăști că vrei un tatuaj. În funcție de deciziile pe care le iei, vor urma nopți nedormite și pline de regrete sau zile însorite în care să visezi la următoarele desene pe piele.

Atelierul 1:
La acest atelier vom discuta despre cum îți alegi tatuajul și tatuatorul
- Alegerea stilului în care se încadrează tatuajul și artistul cel mai potrivit pentru a-l executa (Care sunt stilurile? Cum le deosebim și cum încadrăm un tatuaj într-o anumita zonă? Cât de importantă este relația cu artistul?)
- Alegerea locului în care tatuajul va fi poziționat (Care sunt implicațiile sociale? Care sunt zonele unde durerea este mai intensă? De ce unele zone nu sunt recomandate?)
- Pregătirile pe care trebuie să le faci pentru "ziua cea mare"
- Cum te asiguri că sunt respectate condițiile de igienă
- Modul în care trebuie să ai grijă de tatuaj, după ce ai ieșit din salon

Atelierul 2:
La cea de-a doua întâlnire, dacă ai decis că vrei să faci pasul cel mare, te vom ajuta să îți alegi tatuajul perfect. În plus, vei vedea și cum funcționează un aparat de tatuat, ba chiar îl vei putea testa pe piele sintetică.

Cu cine?
Sunt Cristina Apostol (aka Pif Superstea în spațiul virtual). Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Știinţele Comunicării. Am lucrat la știri opt ani, unde am scris poveștile care ieșeau din gura prezentatorilor. Am pus, însă întâmplător, mâna pe un aparat de tatuat și am descoperit ce aș vrea să fac cu adevărat în viață: să scriu povești colorate pe pielea oamenilor. De aproximativ doi ani am început să ma îndrep către această ocupație, iar acum sunt tatuator full-time la salonul Dark Side Ink Division.
Îmi plac tatuajele crazy, foarte colorate, incluse generic în zona de new school, dar și cele tradiționale japoneze, watercolour sau dotwork-ul. Rareori folosesc într-un tatuaj mai puțin de 20 de culori sau nuanțe.

Când?
marți@incubator107 , 7 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:0
luni@incubator107 , 20 octombrie 2014 de la 19:00 la 22:0

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Făuritorilor/1379, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire, respectiv 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/279359632260874/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 499

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 2068 zile, 06 Oct. 2014

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .