poze tehnici de prezentare i public speaking
poze tehnici de prezentare i public speaking poze tehnici de prezentare i public speaking

Tehnici de Prezentare și Public Speaking

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Decembrie 2017 09:30 - Duminică 17 Decembrie 2017
Str. Doctor Felix, Nr. 55

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 12/16

Tehnici de Prezentare și Public Speaking: susții prezentări și devii un vorbitor de excepție! Curs pentru Elevi

Cursul abordează cele mai noi tehnici de public speaking și comunicare într-o structură complexă și completă axată pe exercițiu practic, observarea atentă a maeștrilor, filmare live cu analiză stop-cadru, analiza unor discursuri istorice și arta actorului.

O bună prezentare şi un bun discurs în cel mai rău caz polarizează, trezeşte pasiuni opuse, naşte dezbateri aprinse iar în cel mai bun caz uneşte şi inspiră dar în niciun caz nu poate fi ignorant: participanţii se trezesc parcă fără voia lor prinşi în dezbatere, încep să analizeze subiectul, fac legături cu propria situaţie, explorează teme şi sub-teme conexe, se gândesc la utilitatea subiectului în propria viaţă şi totul se simte parcă tonic şi viu!

Public speaking-ul este indubitabil o artă şi o ştiinţă. O artă pentru că necesită creativitate şi măiestrie, o ştiinţă pentru că poate fi învăţată şi perfecţionată. Este o combinaţie de psihologie, dinamică grupurilor, introspecţie, comunicare, analiză, artă actoriceasa şi interpretare, controlul emoţiilor şi desigur inspiraţie şi spontaneitate! Un bun vorbitor este un catalizator de emoţii şi acţiune: motivează, energizează şi clarifica!

Ce trebuie să faci pentru a deveni un bun prezentator și un speaker de impact? Unii au talent natural, întocmai precum unii au talent la pictură! Cei mai mulţi însă pot deprinde tehnici de prezentare și public speaking la un curs bine făcut şi prin exerciţiu pot ajunge la acelaşi nivel de excelenţă!

Cursul prezent abordează cele mai noi tehnici de prezentare și public speaking într-o structură complexă şi completă axată pe exerciţiu practic, observarea atentă a maeştrilor, filmare live cu analiză stop-cadru, gestionarea emoţiilor, analiza unor discursuri istorice şi arta actorului. Vino să participi la o experienţă totală, de neuitat în timpul căreia vei înţelege şi vei exersa secretele de impact din public speaking şi vei deveni un vorbitor mai bun!

CUI SE ADRESEAZĂ?
Cursul se adresează tuturor celor interesaţi să îşi dezvolte abilităţile de Prezentare și Public Speaking, să înveţe să îşi controleze emoţiile în timpul vorbitului în public, să câştige siguranţă şi atitudine de orator, să impresioneze audienţa şi să lase o amintire durabilă în mintea ascultătorilor şi să fie interesanţi precum un TED speaker!

Acest curs se adresează Elevilor (începând cu clasa a V-a până la liceu inclusiv) care își doresc să își dezvolte abilitățile de Prezentare și Public Speaking, oratorie și comunicare în general. Limbajul și vocabularul, materialele de curs și exercițiile și studiile de caz folosite sunt toate adaptate vârstei și nivelului de înțelegere specific elevilor.

Copiii au avantajul dezinvolturii și naturaleței specifice vârstei (deși unii sunt pur și simplu timizi și este mai greu de observat) iar un curs care să pună bazele tehnice corecte ale prezentării în public nu face decât să completeze deschiderea firească pe care o au și să le confere încrederea adusă de cunoaștere.

Dacă ești părinte iar copilul tău:

este o fire deschisă și comunicativă sau din contra, este mai timid și vrei să îl ajuți să aibă mai multă încredere în sine
pare a avea o bună expresivitate verbală sau vrei să îl ajuți să aibă una
are potențial în această direcție și nu are cine să il îndrume
vorbește cu ușurință și are un vocabular bogat
este creativ și imaginativ dar nu știe încă să arate
sau tu:

îți dorești să deprindă o abilitate care îi va folosi toată viața
știi că îi place să comunice în public
vrei să își dezvolte capacitatea de persuasiune și convingere
vrei să își depășească teama de a vorbi în public sau timididatea excesivă acum când este ușor, nu mai târziu când va fi mult mai greu
vrei să îi crești nivelul de încredere în sine
vrei să își dezvolte încă de pe acum abilități de Lider, acel cineva capabil să iasă în față și să îi inspire pe alții
…atunci acest program este sigur pentru copilul tău, va învăța enorm! Beneficiile nu vor întârzia să apară, în fapt pentru copii reprezintă un imens salt în viitor!

Mai multe detalii: http://www.mentalio.ro/course/public-speaking-ul

Pret bilet: 299 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1689

Eveniment postat de organizator

mentalio

Adaugat in urma cu 2753 zile, 10 Oct. 2016

Adaugat de Mentalio

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .