poze tony robbins upw unleash the power within london 2015

Tony Robbins –UPW Unleash The Power Within, London 2015

Bucuresti , Bucuresti. Joi 26 Martie 2015 09:00 - Duminică 29 Martie 2015
ExCel London

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/6

Anthony Robbins te provoaca sa iti dezvolti potentialul interior: Elibereaza Puterea din tine! Hai si tu acolo unde IMPOSIBILUL devine POSIBIL,

Daca ai auzit despre impactul uimitor pe care l-a avut mersul descult pe carbuni incinsi la circa 1000 Celsius asupra vietii oamenilor din lumea intreaga care l-au experimentat, si vrei sa se produca si in viata ta, atunci trebuie sa FII ACOLO!

La UPW-Unleash The Power Within vei putea descoperi cum poti deveni oricine vrei sa devii!

Este singurul eveniment din aceasta serie care are loc o data pe an in Europa!

Evenimentul se desfasoara la Londra pe perioada a 4 zile, intre 26-29 Martie avand un curs de desfasurare unic si foarte intensiv, adica:

Prima zi: – seminarul incepe pe la ora 13:00 sau 14:00 fara pauza pana la finalul acesteia (adica ora 24:00 – 1:00 AM)
A doua zi: 9:00 – 24:00 cu pauza de 2 ore la pranz
A treia zi: 9:00 – 24:00 cu pauza scurta la pranz. Aici depinde de Tony, cum simte el sala…
A patra zi: 9:00 – 18:00 cu pauza de o ora la pranz.

Daca vei alege sa participi la UPW – Unleash The Power Within, vei invata sa:
- iti controlezi emotiile si temerile care te tin blocat (inclusiv temerile inconstiente);
-vei crea in viata ta acel momentum necesar pentru a transforma dificultatile din viata personala si profesionala, mult mai usor de depasit;
- vei invata si vei dobandi noi obiceiuri de rutina puternice pentru a-ti crea un nivel maxim de energie, o sanatate optima si o vitalitate de varf;
*NOU la UPW2015! Vei implementa un sistem de siguranta care sa iti ofere siguranta pe termen lung, mai ales atunci cand cererile, distragerile si frustarile vietii vor deveni un inamic pentru concentrare!
*NOU la UPW 2015! Veti exploata strategiile cheie pentru crearea bogatiei si prosperitatii, indiferent de starea economica sau orice alte forte externe.

Anthony Robbins este numit un speaker motivational – dar cum afirma el insusi, motivatia poate avea un efect temporar. Ceea ce face Tony este ca produce rezultate pe termen lung si permanent.

Tonyl este poreclit “The Why Guy” – Omul “De ce?”! El vrea sa stie mereu DE CE faci ceea ce faci? – ce te indeamna, ce determina deciziile pe care le iei, si de asemeni, de ce viata ta este asa cum este, astazi?

“Ce poate determina o viata extraordinara?”

De peste trei decenii, Anthony Robbins, a urmarit cu pasiune sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare. Stilul de viata pe care si l-a creat i-a permis sa intalneasca personal, sa acorde consultanta sau coaching la peste 3 milioane de oameni, din peste 100 de tari diferite – de la prizonieri la presedinti, de la parinti la sportivi de inalta performanta, de la membri ai unor gasti de cartier la directori si CEO ai marilor corporatii.

La fel cum seminariile sale sau aparitiile la posturile de radio si tv LIVE au avut un impact direct asupra vietilor a aproape 50 de milioane de oameni din 80 de tari, acelasi lucru s-a produs si se produce cu cartile si programele sale audio.

In afara faptului ca este coach personal si consiliaza unele dintre cele mai mari stele ale sportului, giganti din lumea afacerilor sau leaderi ai timpurilor noastre, gestul sau de a lucra si cu oameni de toate categoriile sociale din intreaga lume, i-au creat reputatia de “ultimate life coach‘” (antrenor suprem de viata) deoarece el stie exact de ce ai nevoie ca sa reusesti. El stie cum sa te fortifice si te invata cum sa O FACI SI TU, SINGUR!

INSCRIEREA SI TICHETELE DE ACCES

Tichetele vor fi trimise catre toti participantii care s-au inscris in apropierea datei de desfasurare a evenimentului. Tichetul va asigura intrarea la eveniment. De aceea va trebui ca tichetul sa fie listat, pastrat cu grija si prezentat vineri la intrarea la eveniment!

In cazul in care un tichet a fost cumparat, acesta nu va fi trimis prim email pana cand nu vor fi cunoscute toate detaliile detinatorului!!! Aceste detalii contin: Numele si Prenumele complet, adresa de e-mail valida, numarul de telefon mobil si adresa de domiciliu exacta! Va rog sa ma contactati pentru aceste detalii si pentru a primi un Formular de Inscriere la adresa: adrian.iacob@businessdays.ro sau telefonic, la 0745.652.220

NU-TI MAI AMANA SI IN ACEST AN!!!

Mai multe detalii: http://www.aisucces.ro/evenimente/tony-robbins-upw2015-official/

Comenteaza pe Facebook
iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3364 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .