poze traieste viata in termenii tai imersiune de 3 zile
poze traieste viata in termenii tai imersiune de 3 zile poze traieste viata in termenii tai imersiune de 3 zile poze traieste viata in termenii tai imersiune de 3 zile

Traieste Viata in Termenii Tai - Imersiune de 3 zile

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Septembrie 2019 09:00 - Duminică 15 Septembrie 2019
Marul de Aur (fosta terasa PAT): Calea Victoriei 163

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/150

Regăsește-ți puterea personală și trăiește o viață împlinită!

Oriunde ne-am fi născut, una dintre cele mai uimitoare capacități ale oamenilor este aceea de a crea lucruri cu semnificații speciale pentru ei înșiși sau pentru comunitățile din care fac parte.

Indiferent că este vorba despre împlinire, abundență, sănătate sau fericire, fiecare dintre noi avem șansa de a visa la aceste resurse și de a ținti cu tot ce avem mai bun către destinația care ne descrie pofta inimii.

În momentul în care oamenii reușesc să transforme aceste vise în realitate, spunem că ei sunt puternici, că au putere personală, ei au abilitatea de a crea și mobiliza la dorință resursele necesare pentru îndeplinirea obiectivelor lor.

Puterea personală, educația financiară, arta relațiilor împlinitoare, crearea de comunități sunt toate subiecte atinse discret în sistemul de învățământ actual. Imediat ce primesc atenția cuvenită și sunt însușite, aceste abilități, oferă posesorilor ei un nivel de conștiență care schimbă cursul evenimentelor din jurul lor. Practic, oamenii cu putere personală au capacitatea de a transforma realitatea în care trăiesc în feluri inimaginabile.

Compania de educație neconvențională Createrra, a construit prin intermediul unei echipe de oameni cu abilități speciale, o suită de cursuri transformaționale numită Trăiește Viața în Termenii Tăi.

Scopul acestor imersiuni de trei zile este ca participanții să devină conștienți și suverani, educându-și felul în care își folosesc darurile pe care le-au dobândit pe parcusul vieții lor.

Cursul pe care îl cercetezi chiar acum, Trăiește Viața în Termenii Tăi - Puterea Trecutului are o intenție simplă și accesibilă: obținerea păcii și liniștei sufletești în ceea ce privește relația cu evenimentele trăite pe parcursul vieții noastre.

Acest curs îți oferă instrumente care sporesc enorm capacitatea ta de crea trăsăturile care îți sunt necesare în trăirea vieții pe care o dorești.

Indiferent ca e vorba despre claritate, creativitate, iubire, vitalitate sau coerență, imersiunea la care urmează să participi te va ghida către obținerea a ceea ce ai căutat poate de o viață întreagă.

Antrenarea resurselor interioare vine cu un prim pas în care dăm la o parte tot ce am pus între noi și visele noastre.


Puterea Trecutului este o incursiune spirituală și adânc personală în ceea ce este posibil pentru oameni în viețile, emoțiile și realizările lor. Pe parcursul acestei experiențe vei obține certitudinea că resursele necesare unui trai împlinit, se află la îndemână, pot fi create și multiplicate cu ușurință. Ele sunt în interiorul tău și ies la lumină prin educarea simplă a unor părți din tine care sunt disponibile permanent și sub comanda ta directă.

*** Intreabă-te, la început de drum: ***

* Spre ce îmi doresc să țintesc în viață? *
** Unde mai este loc de crescut? **
*** Cum pot face să îmi aliniez gândurile și emoțiile, mintea și inima, obiectivele și acțiunile? ***

Mai multe detalii: https://www.tvtt.ro/

Pret bilet: 995 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 245

Eveniment postat de organizator

simona popa

Adaugat in urma cu 155 zile, 23 Aug. 2019

Adaugat de Createrra Events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .