poze trezirea inimii iluminate

Trezirea inimii iluminate

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Mai 2014 10:00 - Duminică 4 Mai 2014
"U” Business Center (clădirea Uzinexport), sala Agat, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Sa ne regasim pe noi insine si sa invatam sa fim creatorii propriei vieti

Workshop-ul “Trezirea Inimii Iluminate” ne oferă modalităţi concrete de a intra în Spaţiul Sacru al Inimii, de a ne deschide viziunea interioară şi de a fi părtaşi responsabili la procesul continuu de creare a realităţii, sub toate aspectele ei. Pe cât de complex este acest “Atelier Multidimensional”, pe atât de simplă este lecţia pe care ne-o oferă: aceea de a fi şi a trăi în armonie cu tot ceea ce reprezintă viaţa.

În conferinţa sa de la Bucureşti, din 2013, Gregg Braden evidenţia problemele insurmontabile cu care se confruntă societatea modernă pe plan social, economic, familial, religios şi felul în care situaţia de criză în aceste zone ale vieţii a ajuns pe zone de vârf. Şi procesul va continua, ameninţând cu însăşi extincţia rasei umane, în cazul în care aceasta nu va găsi soluţii noi pentru problemele neaşteptate care au apărut. În primul rând, este absolut necesar să ieşim din separare şi competiţie şi din tiparele darwiniste ale supravieţuirii celui mai puternic. Cu toţii jucăm roluri la fel de importante in marele puzzle al vieţii.

Este absurd să încercăm a rezolva noi tipuri de crize cu mijloacele pe care le-am experimentat până acum şi care nu au făcut decât să genereze un prezent frustrant şi îngrijorător pentru evoluţia civilizaţiei umane. Din acest motiv, este momentul să încetăm să mai căutăm în afară, este timpul să privim chiar în profunzimea inimii noastre, spre a descoperi acel spaţiu din care ne putem crea realitatea care ne înconjoară, indiferent de ipostaza în care ne aflăm, de părinte, soţ, lider politic, salariat, sau oricare alt rol.

Trezirea Inimii Iluminate este o incursiune de explorare a corpului nostru de lumină. Este o călătorie de regăsire a spaţiului sacru din geometriile noastre arhetipale. Această cunoaştere nu este o călătorie fantastică, un rod al imaginaţiei, ci o incursiune jalonată de tehnici si “popasuri” precis determinate. Ea este rodul muncii de zeci de ani a lui Drunvalo Melkizedek, care a readus la lumină tărâmul aproape uitat al inimii, prin grija maeştrilor iniţiaţi şi prin recuperarea lui din înţelepciunea străveche a popoarelor indigene.

“Aţi avut întotdeauna acest loc în interiorul inimii voastre şi el încă se găseşte acolo, acum. Acest spaţiu a existat chiar dinaintea creaţiei şi va exista şi după ce ultima stea îşi va trimite lumina strălucitoare în univers. În timpul nopţii, atunci când pătrundeţi în vis, vă părăsiţi mintea şi intraţi în Spaţiul Sacru din interiorul inimii. Vă aduceţi aminte - sau vă reamintiţi doar visul?”

“Nu ştim că atunci când oferim din inimă, vom primi cu mult mai mult în schimb de undeva, din câmpul de energie colectiv. Pentru că nu putem anticipa cum se întoarce la noi această energie, nu credem în ea. În consecinţă, poţi vedea că atunci când îi permiţi minţii tale să iţi conducă viaţa, creezi slăbiciune în lume pentru că rupi lanţul susţinerii care există în mod natural între toate fiinţele. Astfel, viitorul nostru colectiv subzistă în inima umană şi în capacitatea ei de a deţine întreaga esenţă a vieţii. Într-o fiinţă umană individuală, această schimbare se traduce ca mintea care slujeşte inima.” (Richard Rudd)

Prin regăsirea Spaţiului Sacru din inimă şi a Micului Spaţiu, ne restaurăm conexiunea cu sursa vieţii, ne regăsim aspiraţiile cele mai profunde ale inimii noastre şi ne reconectăm cu destinul nostru, cu acea cale pe care investim minimum de timp şi efort, spre a ne împlini şi a fi fericiţi.

Se pot spune multe lucruri despre acest tip de cunoaştere dar, într-o viziune descriptivă şi oarecum limitativă, procesul se poate defini în următorii paşi:

• Reamintirea a cine suntem de fapt, dincolo de eticheta ego-ului;
• Recunoaşterea în noi înşine a tiparelor geometrice arhetipale ale creaţiei;
• Înţelegerea procesului ascensiunii;
• Vindecarea traumelor emoţionale şi înlăturarea tiparelor limitative;
• Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii;
• Incursiune în Micul Spaţiu al Inimii
• Activarea razelor de lumină;
• Înţelegerea procesului creaţiei şi experimentarea lui;
• Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba

Înţelegerea mecanismului prin care ne putem manifesta calitatea de co-creatori ai realităţii înconjurătoare şi ai propriei vieţi este esenţială pentru împlinirea aspiraţiilor inimii. Fiind creaţi după „chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”, este singura posibilitate de a ne valorifica plenar natura multidimensională.
Schimbarea viziunii asupra omului ca fiinţă limitată în timp şi spaţiu, cu una în care să îşi poată recunoaşte nemărginirea, este unul dintre scopurile principale ale acestui curs.

Workshop-ul va avea loc în Bucureşti, în perioada 1 – 4 mai 2014, zilnic între orele 10:00-18:00, la “U” Business Center (clădirea Uzinexport), sala Agat, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1.

Preţ workshop: 555 lei
Înscrieri şi detalii suplimentare la
Adrian Constantinescu (profesor School of Remembering)
Tel: 0762101951; 0733245271
e-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com
şi pe: http://theschoolofremembering.net/sor/events/detail/2667

Mai multe detalii: http://theschoolofremembering.net/sor/events/detail/2667

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 906
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3668 zile, 05 Apr. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .