poze trialoguri la arcub am ales sa fiu alaturi de felicia filip

Trialoguri la ARCUB: Am ales sa fiu... alaturi de Felicia Filip

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Aprilie 2015 19:00
Ceainaria Arcub, str Batiste nr 14,

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/50

Joi, 30 aprilie, de la ora 19.00, regina Traviatei Felicia Filip alege să fie alături de publicul bucureștean, într-o discuție intimă și relaxată, moderată de Emil Pantelimon și completată de acordurile muzicale ale violonistei Mihaela Mitrofan. Ediția primăvăratică a Trialogurilor vă așteaptă în Ceainăria ARCUB din str. Batiște nr. 14.

Alegerile sunt acele cărămizi, care așezate împreună îți construiesc drumul și existența. Fiecare zi a vieții tale poartă amprenta unei opțiuni personale, astfel că de tine depinde felul în care alegi să fii, în fiecare zi. Născută în Ziua Fericirii, Felicia Filip este una dintre personalitățile care își poartă steaua în frunte și are curaj să-și asume vârsta, succesul și eșecul. Soprana nu se teme de timp, pentru că simte că acesta i-a adus împlinirea spirituală. Despre curajul și forța de a fi sincer și mândru cu tine, cel din oglindă, vom învăța din lecțiile de viață ale acestei mari doamne a muzicii românești, care vă spune cu toată inima ”Am ales să fiu...”.
Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014. Invitații speciali ai edițiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adameșteanu, actrița Oana Pellea, poeta Ana Blandiana, regizorul Nae Caranfil, muzicienii Mircea Baniciu și Nicu Alifantis și Radu Paraschivescu, scriitorul Costi Rogozanu și muzicianul Dan Byron. Scopul central al întâlnirilor din seria Trialoguri la ARCUB este acela de a le oferi bucureştenilor şansa de a participa la discuţii relaxate, pe teme diverse, abordate de personalităţi ale lumii culturale.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.
Detalii pe www.arcub.ro.

Mai multe detalii: http://arcub.ro/agenda_detail.php?id=1029

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 851

Eveniment postat de organizator

arcub

Adaugat in urma cu 1619 zile, 15 Apr. 2015

Adaugat de ARCUB

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 246

Alte Evenimente din Bucuresti
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019
curs de leadership si inteligenta emotionala eq

Curs de Leadership si Inteligenta Emotionala EQ

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2019 - 26 Sep 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 22 Sep 2019 - 22 Sep 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .