poze trip talks 15 maroc tara labirint journey pub

Trip Talks #15: Maroc, tara labirint @ Journey Pub

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Aprilie 2016 19:30

Categorii: Conferinte si Seminarii

Trip Talks #15: Maroc, țara labirint cu invitata Andreea Machidon, arhitect, pe 25 aprilie 2016, ora 19.30 la Journey Pub.

Trip Talks – o serie de evenimente culturale publice, desfășurate sub forma unei adevărate întâlniri în spațiul public, o întâlnire în care publicul și invitatul devin un singur om care trăiește călătoria transformatoare!

Rămânem tot pe continentul African și pentru următoarea întâlnire Trip Talks: MAROC, țara labirint; 4000 de km desfășurați în fotografii și povești spuse de o tânără care a pășit până acum și pe pământul Tibetului, a stat prinsă și în avalanșă, a urmat un masterat itinerant în țări din întreaga lume… despre Andreea Machidon și pofta ei de viață, soarele din inima căruia povestește despre bucuria călătorului sunt multi oameni care deja știu. Și mai mulți trebuie să afle! Vă așteptăm la o întâlnire cu MAROCUL mult așteptat la Trip Talks și cu această tânără architect, cu croială de povestitor!

Andreea Machidon

Căutător, călător, creator. Filtrele călătoriilor mele au nuanțe de arhitectură, fotografie și natură trăită. Sunt architect și tot ceea ce mă pornesc să fac are formă de proiect : ideea este întotdeauna o chemare, schița apare ca o suită de puncte pe hartă. Proiectul este întotdeuna un neașteptat care se conturează după legi proprii iar detaliile apar și se rezolvă la intersecția atât dintre planificat și neplanificat, cât și dintre uimire, bucurie și recunoștință.

MAROC

Am plecat la drum în căutarea culorilor. De la Sud spre Nord, Marocul se dezvăluie ca personaj cu multiple identități. Peisajele interioare ale acestuia se contrazic în aparență, dar dialoghează la nivel ascuns printr-un fir narativ comun : misterul. Pe covorul șansei de a cunoaște acest tărâm a urmat un zbor în 2 peste Atlași și o coborâre pe deasupra dunelor. M-am pierdut cu simțurile prin orașe, am planat peste oceanele de liniște, m-am coborât peste gusturi și mirosuri delicat-elegante, am virat peste continua senzație de ne-timp și ne-loc... looping în ritm de dans tribal și am aterizat în… ce urmează?.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 785
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2931 zile, 16 Apr. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .