poze un atelier de scriere creativa in sf fantasy din care iesi scri

Un atelier de scriere creativa in SF & Fantasy din care iesi scri

Bucuresti , Bucuresti. Luni 20 Aprilie 2015 19:00 - Luni 20 Aprilie 2015
To be decided

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

In perioada 20 aprilie – 31 mai, Revista de Povestiri si Bookblog.ro te invita la editia adoua a Atelierului de scriere creativa in SF & Fantasy. Atelierul este coordonat de scriitorii Oliviu Craznic si Michael Haulica si ii are ca invitati pe Marian Coman si Sebastian A Corn.


Este pentru tine?

Daca cochetezi cu scrisul, mai exact cu genurile SF & Fantasy, apar tot felul de lumi in capul tau si tu simti nevoi sa le pui pe hartie. Poate nu stii exact daca esti pe drumul cel bun, sau poate pur si simplu ai vrea sa te indrume cineva cu experienta, sa-ti spuna pana unde sa mergi cu imaginatia.

Cine vor fi maestrii tai?

I-am ales pe cei mai buni pentru a te indruma in ale scrisului, nume mari chemate la festivaluri si care sunt citate de cate ori se vorbeste despre varfurile SF-ului romanesc: Oliviu Craznic si Michael Haulica sunt cei care coordoneaza atelierul. Iar Marian Coman si Sebastian A Corn vor sustine intalniri tematice.

Beneficii?

Pe langa toate cunostintele pe care scriitorii le pun la dispozitia ta si feedbackul constant pe texte, rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze intr-o antologie Sf & Fantasy la editura Millenium Books.

In urma primei editie a atelierului, care s-a terminat la final de noiembrie, trei povestiri au fost vandute de catre tinerii scriitori revistei Argos, in baza unui contract in regim profesionist. Tot din prima editie s-a nascut si un cenaclu, Sectia 14!.

Testimoniale

• Atelierul mi-a adus o nuvela publicata (in curand) in Argos. Poate si in antologia lui Mike Haulica, anul asta. Mult mai mult interes si pentru literatura SF, si pentru literatura fantasy. Mai multe recomandari de lectura.
• Oameni cu care se poate vorbi despre scris, cu pasiune si respect reciproc. Sau, daca suna prea formal, o gasca misto.

Cum te inscrii?

Trimite, pana pe 10 aprilie, un mail cu subiectul „Atelier SF&F 2” si motivatia participarii la simina [at] revistadepovestiri.ro. Cursul se va tine intr-un loc central din Bucuresti, costa 600 de lei si cuprinde 12 intalniri, cate doua pe saptamana.

Locurile se ocupa in ordinea inscrierii, iar inainte de curs se plateste un avans (300 lei), cand se strange numarul minim de inscrisi.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSFF si Event pe Facebook


Mai multe detalii: http://www.revistadepovestiri.ro/ateliersff/

Pret bilet: 600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1289

Eveniment postat de organizator

andreea chebac

Adaugat in urma cu 3284 zile, 02 Apr. 2015

Adaugat de Bookblog.ro

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .