poze v a i a conferinta filmata cu romeo popescu

V.A.I.A. – Conferinta filmata cu Romeo Popescu

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Mai 2020 - Duminică 31 Mai 2020

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta Eveniment: VAIA – Valorizare, Apartenenta, Importanta, Afectiune.

Esti trist sau esti Trista. Ce se intampla atunci? De unde vine aceasta stare? Ce radacini adanci iti genereaza aceasta adancime a sufletului?

Unde este sursa sau resursa renasterii tale? Unde este locul in care sa mergi pentru a te revitaliza, pentru a merge inainte? Cine poate sa-ti defineasca mersul spre inainte a tuturor evenimentelor din viata ta?

Are totul un sens cand esti vesel sau vesela? Ce anume te face sa poti merge inainte? De unde sa luam acea motivatie pentru care sa cheltuim energie, pentru ca apoi vointa noastra sa se activeze si tot ceea ce ne propunem sa reusim?

Exista in viata omului cateva notiuni depre care vom discuta in aceasta conferinta; notiuni care o data sau de mai multe ori folosite sa ne aduca acel combustibil, necesar pentru a merge inainte. Tot inainte spre ceva mai presus de noi si care sa aduca in sufletul nostru bucurie, renastere si vivacitate.

Aceste notiuni sunt: Valorizarea, Apartenenta, Importanta si Afectiunea. Ele sunt invatate inca din copilarie si apoi sunt aplicate pe drumul vietii, mergand catre succes, bunastare si prosperitate.

Perioada de intersectie a ciclurilor evolutive de 7 si 9 ani in corespondenta lui 2, au darul de a sadi in fiecare om aceste valori care o data sau de mai multe ori genereaza combustibilul sufletesc pentru orice reusita pe drumul destinului nostru.

Ce inseamna aceste valori? Cum operez cu ele? De unde le iau? Cine poate sa ma ajute pentru a le folosi cat mai eficient? Cum le folosesc la mine si in relatie cu ceilalti?

Aceasta conferinta eveniment iti va arata cum Valorizarea, Apartenenta, Importanta si Afectiunea se leaga intr-un cadru solid pentru a te ajuta sa mergi inainte spre orice scop iti propui si cum il poti atinge. Vei invata sa folosesti aceste 4 notiuni in viata ta si a celor dragi. Vei invata sa utilizezi totate resursele din aceste 4 calitati pentru a-ti remodela viata, pentru a trai in sensul dat tie, catre TOT.

Romeo Popescu
Trainer Numerolog

Fondator al proiectului media ,, CAPITOLUL 79 – intelepciune, transformare” https://www.youtube.com/results?search_query=capitolul+79

Fondator al SCOLII DE NUMEROLOGIE (unica in Romania) reprezentata in sase orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Iasi, Oradea, Targu Mures. https://www.facebook.com/scoaladenumerologie/

Mai multe detalii: https://www.scoaladenumerologie.ro/produs/v-a-i-a-valorizare-apartenenta-importanta-afectiune/

Comenteaza pe Facebook
florin12

Adaugat in urma cu 34 zile, 27 Apr. 2020

Adaugat de Florin12

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
curs online numerologie cu anatol basarab

Curs Online - Numerologie cu Anatol Basarab

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iun 2020 - 19 Iun 2020
comedia terapie in trei

Comedia „Terapie în trei”

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 20 Iunie 2020
comedia dragoste neregulata

Comedia „Dragoste neregulată”

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 21 Iunie 2020
comedia la ginecolog

Comedia „La ginecolog”

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 28 Iunie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .