poze vindecare emotionala prin alchimia interna taoista

Vindecare emotionala prin alchimia interna taoista

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 8 Octombrie 2013 19:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sala Ion Mincu

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum sa traim cu inima deschisa si sa avem relatii autentice

Este limpede ca suferinta ce apare in majoritatea relatiilor isi are originea la un nivel mult mai profund decat personalitatile celor implicati. Pana in prezent, oamenii au cautat solutii in exterior, concentrandu-se pe o comunicare mai buna, o intelegere mai buna sau apeland la tehnici interioare orientale precum Tantra. Aceste metode sunt eficiente, dar nu rezolva problema de baza: separarea interna intre corpul fizic masculin sau feminin si spiritul asexuat. Am putea spune ca aceasta este „rana” esentiala a omenirii.

Dincolo de aceasta separare fundamentala, cu totii avem un corp energetic sau un suflet androgin. Din cauza separarii si a polaritatii, intre spiritul nemuritor asexuat si corpul fizic sexuat exista o distanta imensa din punct de vedere energetic. Insa pe terenul de mijloc al corpului energetic putem crea un punct de intalnire intre acestea, pentru a vindeca separarea deopotriva la nivel personal si la nivelul colectiv al relatiilor noastre.

Kan&Li (contopirea apei si a focului, a fortelor Yin si Yang) reprezinta practica taoista a transmutarii energiei sexuale si compasiunii in energia fortei vitale cu scopul de a hrani sufletul. Secretul acestei formule consta in inversarea pozitiilor obisnuite ale fortelor Yin si Yang (energia sexuala din rinichi si iubirea, compasiunea din inima), provocand ridicarea energiei sexuale ca un abur si transformarea ei in forta vitala pura la nivelul ombilicului.

Seminarul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/).

Andrew ne va impartasi, din propria lui experienta, beneficiile acestei meditatii pentru procesul de vindecare la nivel personal si la nivel colectiv in ce priveste relatiile. Vom uni fortele opuse ale focului si apei, incepand procesul de eliberare din tiparul minte-corp al lumii duale, care se opune intimitatii reale dintre barbati si femei.

In timpul meditatiei vom simti o energie foarte profunda, cu efecte transformatoare deosebite. Cateva dintre beneficiile ei sunt:
- renasterea spirituala prin unificarea interioara a contrariilor
- auto-vindecarea bolilor cronice
- integrarea polaritatii masculin-feminin din interiorul fiecaruia din noi si din cadrul relatiilor noastre

De asemenea, Andrew ne va vorbi despre o noua parte a sistemului de Chei ale Genelor, numita Secventa Venus, care ne guverneaza tiparele emotionale individuale si din cadrul relatiilor. Aceasta reprezinta o calatorie interioara de descoperire si vindecare a ranilor emotionale mostenite prin ADN, care ne permite sa ne identificam si sa ne transformam emotiile in profunzime. Pe masura ce observam si intelegem tiparele de frecventa joasa („umbrele”) acestor chei ale genelor, mai ales prin modul in care se manifesta in relatiile noastre, incepem sa le transformam in tipare de frecventa ridicata – in darurile pe care le avem de oferit lumii.

Secventa are capacitatea transformatoare de a debloca ‚chimia’ din cadrul relatiilor, pentru a ajunge la o stare mai inalta de constienta, atat pentru noi insine, cat si in cadrul relatiilor. Rezultatul final al secventei Venus este capacitatea de a ne pastra inima deschisa in orice moment, indiferent de imprejurari.

Data: Vineri 04 octombrie, orele 19:00 – 22:00
Locatia: BRASOV, strada Dr. Ioan Cantacuzino nr. 14 (cladirea Asociatia Filantropică Medical-Crestina Christiana ) - langa Scoala nr. 5

Marti, 08 octombrie, orele 19.00 – 22.00
Locatia: BUCURESTI, Hotel Capital Plaza – bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, langa sediul central ING) – sala Ion Mincu (mezanin)

Pret: 65 lei

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.lumeareala.ro/

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1191
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3857 zile, 22 Sep. 2013

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 12 Apr 2024 - 14 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .