poze webinar facebook ads eveniment marca work at home moms

Webinar Facebook Ads – eveniment marca Work at Home Moms

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Iulie 2017 10:00 - Vineri 7 Iulie 2017
Online

Categorii: Conferinte si Seminarii

seminar social media

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai, pe 7 iulie la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri - cursul online cu tema Facebook Ads, alături de Daniela Burac. Workshopul se va desfășura online între orele 10:00 – 12:00, în baza unei donații libere iar înscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.
Într-o lume în care vizibilitatea este cea care face diferența și în care Facebook a devenit pionul principal în promovarea multor proiecte și business-uri, este necesar să aflăm cum putem optimiza o pagină de Facebook, cum putem avea audiența dorită și, mai ales, cum putem face reclame profitabile pentru afacerea noastră
Participantii la acest seminar online vor putea afla cum să creeze reclame profitabile pe Facebook, care este diferența între Boost Post și Reclamă si cum să aleagă audiența potrivită
În cadrul webinarului se vor discuta următoarele teme: pentru ce folosim Facebook Ads și diferența dintre Boost Post și Reclamă, cum se setează contul Ads Manager și cum se creează o campanile (stabilirea obiectivului și alegerea audienței), ce este un Ad/Ad Set, despre bid și licitație (diferența între CPM și CPC), despre monitorizare și optimizare și noțiuni avansate legate de Facebook Ads (Pixel, Remarketing, Business Manager).

Despre Daniela Burac:
Este mama lui Gabriel Luca și WAHM (adică workaholică în sevraj), om curios care vrea să le știe pe toate, a făcut programare în liceu și a ieșit economist din facultate. A avut 10 joburi în cam toate departamentele posibile ale unei firme iar acum vreo 7 ani a luat contact cu online-ul și ecommerce-ul și de atunci învață în continuu. S-a specializat (ca ucenicii, la locul de munca) în frontend în special sau "web design" în general. A decis să fie WAHM și să facă pe cont propriu ce făcea la job: să creeze, să lanseze, să înfrumusețeze și să crească magazine online. Nu neaparat în ordinea asta.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/317589298697762/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 473

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1174 zile, 06 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .