poze webinar time management

Webinar Time Management

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Mai 2017 11:00 - Vineri 5 Mai 2017
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Webinar Time Management – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai, pe 5 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri - Webinarul cu tema Time Management, alături de Alexandra Stoian, trainer la Leanway Entertraining. Workshopul se va desfășura online între orele 11:00 – 13:00, în baza unei doonații libere iar înscrierile se fac pe gabriela.rusu@wahm.ro.

În cadrul webinarului se vor aborda temele: cât timp avem, de fapt (problemă cunoscută mai mult sub formula "de ce nu avem destul timp niciodată"), cum putem folosi mai eficient timpul pe care îl avem la dispoziţie, ce tip de personalitate îşi foloseşte timpul cel mai eficient, cum ne rezervăm timpul în aşa fel încât să facem cât mai multe din lucrurile care contează cu adevărat, de ce alte resurse de bază dispunem şi cum se influenţează unele pe celelalte.

Despre Alexandra Stoian:
Este trainer de 9 ani și are peste 7 ani de experiență în relații cu publicul și cu clienții, suport tehnic și rezolvare de probleme. În plus, este mămica unei fetițe de 3 ani și are experiență de solist vocal și public speaker ce o ajută să adauge stropul vital de creativitate activităților pe care le desfășoară, așa încât diversitatea să fie cuvantul-cheie al cursurilor ei.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1875519856058758/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 402

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1368 zile, 27 Apr. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .