poze webstock 2012

Webstock 2012

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Septembrie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Webstock, cea mai mare conferinta despre social media din Romania, revine cu cea de-a cincea editie pe 28 septembrie 2012 si isi propune ca inca o data sa reuneasca nume importante ale mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei.

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 9 august – 5 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile. Participarea la competitie este gratuita, iar inscrierea proiectelor se poate realiza aici.
Proiectele inscrise in competitie vor fi analizate de doua jurii formate din profesionisti in domeniu. Astfel, preselectia (6 septembrie – 12 septembrie) va fi facuta de un juriu format din bloggeri si specialisti online si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere, procesul continuand cu jurizarea efectiva (13 septembrie – 21 septembrie), ce revine unui grup format din experti in marketing si persoane din agentii.

Webstock 2012 va incepe cu doua conferinte succesive, ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. A doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente derulate in paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.
Conferintele vor fi urmate de ceremonia de decernare a premiilor, Gala Webstock Awards, ce isi va anunta castigatori, iar ziua se va incheia cu petrecerea Webstock.
Evenimentul este oferit de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Doncafe, Bitdefender si Staropramen.

Mai multe detalii: http://www.webstock.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4267 zile, 13 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .