poze workshop cum folosesc enervarea pentru a cultiva rabdarea

Workshop: Cum folosesc enervarea pentru a cultiva rabdarea?

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Iunie 2012 18:30 - Joi 14 Iunie 2012
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/80

workshop despre rabdare


Un workshop pe tema cultivarii RABDARII ca si calitate a mintii echilibrate si intelepte, tema in jurul careia se concentreaza activitatile Centrului in luna iunie si la care va invitam cu drag sa contribuiti prin propria practica si/sau participare.

Daca sunteti curiosi sa explorati cum puteti profita de momentele de enervare pentru a cultiva calitatea rabdarii, fara a va reprima sentimentele sau a accepta agresivitatea, va invitam la acest atelier, facilitat de Daniela Andreescu, Coach si Formator in comunicare si relatii interumane.

Experienta de cunoastere si practica in care va veti putea intalni cu propria energie, a enervarii si a rabdarii, va fi ghidata de intrebarile:

• Ce se intampla, la nivel profund, in corp-minte-suflet cand ma simt enervat? Dar atunci cand “am rabdare”?

• Cum depasesc stresul momentelor de enervare? Cum imi gestionez gandurile si energia intr-un fel care sa fie benefic pentru mine si ceilalti?

• Ce este de fapt “calitatea rabdarii”, dincolo de acceptare, toleranta, iertare, intelegere, stapanire de sine? Cum o pot cultiva pentru a creste personal si profesional, a avansa spiritual si a evolua ca om?

Perspectivele si modalitatile practice de lucru cu sine (tehnici si metode din domeniul dezvoltarii personale, coaching-ului, Budismului Tibetan, metodelor alternative) pentru gestionarea enervarii si cultivarea rabdarii, vor fi oferite de Daniela o data cu invitatia de a nu le crede sau accepta, ci a le experimenta si verifica pentru voi insiva, cu deschidere, curiozitate si seninatate.

Dincolo de experienta si experiment, care vor fi rezultatele participarii voastre si beneficiile pe care le veti obtine?... Asteptam sa le impartasiti, daca veti dori, la sfarsitul atelierului ! De data aceasta, vrem sa nu ne gandim la promisiuni sau previziuni, ci, cu intentie, sa lasam… prezentul, si toata bogatia lui, dincolo de etichete, sa ne surprinda.

Va asteptam cu drag.


Daniela Andreescu este Coach certificat de International Coach Federation si Alternative and Natural Health Certification Board Europe, formator in comunicare si relatii interumane validat de Institutul ESPERE® International Paris, practician certificat in diverse metode si terapii alternative, membru al Information and Energy Medicine Association. Pentru detalii: www.danielaandreescu.ro si www.artofchange.ro

Durata atelier: 18.30 – 21.30 (cu pauza de ceai)

Mai multe detalii: http://bit.ly/JWKW06

Pret bilet: 90 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 894

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 4339 zile, 08 Iun. 2012

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .