poze workshopul rec british

Workshopul REC @ British

Bucuresti , Bucuresti. Luni 9 August 2010 18:30 - Marţi 31 August 2010
British Council: Calea Dorobantilor Nr. 14

Categorii: Conferinte si Seminarii

In perioada 9 - 31 august, British Council Bucuresti organizeaza REC @British, un workshop de tehnici de filmare si montaj. Acesta se va desfasura sub forma unui curs intensiv a cate o ora si jumatate, de luni pana joi, intre orele 18:30 - 20:00.

Acest proiect s-a nascut din dorinta British Council de a se implica activ in educatia si pregatirea tinerilor interesati de domeniul audio-video. Timp de o luna de zile, cei zece participanti vor avea ocazia sa invete tehnici de filmare si editare video, urmand ca, la final, fiecare sa foloseasca aceste cunostinte in realizarea proiectelor individuale sub forma unui film de 3 minute cu tema Inregistreaza viata britanica!

Pentru a participa la workshopul REC @British cei inscrisi trebuie sa aiba peste 18 ani si cunostinte minime de editare video, sau sa fie pasionati de acest domeniu. Participantii trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (camera foto, video, laptop), precum si de multa rabdare si timp. Taxa de participare este 30 lei si se achita la inceputul cursului.
Oricine doreste sa se inscrie poate trimite un CV si o scurta scrisoare de motivatie la adresa contact@britishcouncil.ro, pana pe data de 3 august, mentionand in subiectul e-mailului REC @British. Persoanele selectate vor fi anuntate pana pe data de 6 august.

In ultimul timp, am observat un interes sporit in randul bucurestenilor pentru cinematografie, indeosebi pentru filmele de scurt metraj si de animatie. Cei care vin la proiectiile organizate de British Council si-au exprimat dorinta de a cunoaste si a experimenta acest domeniu, motiv pentru care am decis sa organizam acest workshop de tehnici de filmare si montaj, explica Sara Chirvasuta, Head Networks and Innovation, initiativa British Council.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 880
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5005 zile, 07 Aug. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Cum a fost?
    sandu
    unika   23 Aug. 2010, 11:01:26

    Prea tarziu am vazut anuntul, dar foarte interesant de altfel.


    .