poze wuji gong tai chi ul iluminarii

WuJi Gong - ”Tai Chi-ul iluminarii”

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 18 Septembrie 2016 10:00
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Roma

Categorii: Conferinte si Seminarii

O formă de Qi Gong foarte simplă și cu efecte uimitoare

WuJi Gong este o formă simplă de meditaţie în mişcare ce se poate practica in 12-15 minute (iar forma scurtă în 3-4 minute) si care constă în acumularea energiei Cerului şi a Pământului din cele 5 direcţii sacre : Nord, Vest, Sud, Est si Centru. Ea permite oricărei persoana ce practică această formă să integreze aceste energii extrem de echilibrate din mediu în corpul său fizic şi în cel energetic. Majoritatea practicanţilor experimentează sentimentul profund de centrare, linişte interioară, limpezime a minţii, alinierea între aspectele spirituale şi cele ale vieţii de zi cu zi.

Cursul este susţinut de Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienţă în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate şi vitalitate şi Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul şi conducătorul fundaţiei ”WuJi Gong – Tai Chi pentru ‘iluminare’” (http://wuji-gong.org/ro/) şi cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea “Gene Keys” a lui Richard Rudd (http://born-genius.com/).

- Simplu de învăţat
- Linişteşte mintea
- Îmbunatăţeşte postura fizică
- Dormiţi profund, vă treziţi revitalizaţi
- Necesită doar 12-15 minute pentru practică (forma scurtă 3-4 minute)
- Ideal pentru oamenii foarte ocupaţi şi stresaţi
- Ideal pentru persoanele ce au dificultăţi în a simţi Qi (energia)

Puterea aceste forme se ascunde în spatele unor mișcări surprinzător de simple. Unicitatea formei constă în faptul că ea reprezintă o forma vie; când o practici primeşti Qi (forţă vitală) din partea tuturor persoanelor şi maeştrilor care au practicat-o înaintea ta.

Pentru majoritatea oamenilor, viața modernă pare să devină din ce în ce mai complicată, iar orice practică spirituală care pune o presiune suplimentară asupra unei vieți deja complicate e condamnată la eșec.

În ziua de azi, oamenii au nevoie de o metodă puternică și rapidă de reconectare cu dimensiunile spirituale profunde care-i hrănesc cu adevărat; au nevoie de ceva ușor de învățat, au nevoie să simtă că merg pe calea potrivită, în direcția scopului lor.

WuJi Gong - Tai Chi-ul iluminării oferă acest beneficiu, alături de multe altele. Putem obține rezultate pentru care am avea nevoie de o oră de yoga sau o oră de meditație în doar 12-15 minute de WuJi Gong, prin mișcări simple.

Capacitatea acestei forme de a aduce la lumină adevărata natură a dimensiunilor spirituale profunde ale unei persoane este în sine un miracol viu. De aceea, WuJi Gong este excelent pentru oricine a încercat să practice meditația, dar a descoperit că mintea îi hoinărea peste tot și a renunțat.

WuJi Gong ne deschide conștiința către sinele nostru profund; când încep să practice forma, mulți oameni constată că mintea lor continuă să gândească, dar în același timp ajung să se identifice cu un spațiu al cunoașterii interioare, să se odihnească în pacea interioară. Acest sentiment de liniște și pace este o experiență foarte frecventă la toate cursurile de WuJi Gong – motiv pentru care practica WuJi Gong devine tot mai răspândită în toată Europa.

La curs pot participa atât persoane care vor să înveţe forma pentru prima oară, cât şi elevi care au învăţat forma deja cu Andrew sau cu unul dintre instructorii români şi care doresc să revadă mişcările şi aspectul energetic mai profund al formei. Andrew va susţine probabil în luna noiembrie un curs de nivel avansat şi instructorat WuJi Gong – iar acum este o ocazie, pentru cei ce vor să predea forma altora, de a observa modul în care forma este explicată uşor pe înţelesul elevilor noi. Veniţi la curs în echipament lejer şi cu o păturică sau salteluţă – Andrew va face si câteva meditaţii de alchimie internă.

Program:
Duminică 18 septembrie, orele 10.00 – 18.00
Locatie:

Bucureşti, Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A (în apropiere de staţia de metrou Eroilor şi de parcul Operei), sala Roma, etaj 1
Preţ: 250 lei

Înscrieri:
Marius Stan:
tel. 0724 560810 ; mail: redasvital@gmail.com
Andreea Lutic:
tel: 0724 275 957, mail : andreea_lutic@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1188
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2789 zile, 05 Sep. 2016

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .