poze yoga pentru imbunatatirea sanatatii a performantelor si a comuni

Yoga pentru imbunatatirea sanatatii, a performantelor si a comuni

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Noiembrie 2021 11:00 - Duminică 28 Noiembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Program online Yin-Joy Yoga Practice

Practica yoga te răsplăteşte prin stări profunde de regenerare, de calm şi de seninătate, de echilibrare emoţională care trezesc creativitatea, resursele latente şi viziunea spirituală. Instabilitatea emoțională sau reactivitatea necontrolată la diferiți factori externi (și/sau interni) se vor estompa ”ca prin farmec”, iar calitatea somnului tău va fi îmbunătățită considerabil încă de la începutul practicii.

Datorită momentelor acordate resimţirii efectelor şi conştientizării, modul special în care practicăm yoga în cadrul programului YIN-JOY aduce descoperirea bucuriei lăuntrice de a fi, de a trăi conştient şi intenţionat clipa prezentă – ceea ce trezeşte gradat o perspectivă mult mai cuprinzătoare şi împlinitoare asupra existenţei.

Așadar, Include programul online Yin-Joy Yoga Practice în modul tău de viaţă şi energia, atenţia şi nivelul tău de conştientizare vor creşte şi se vor rafina continuu, astfel că iţi vei putea valoriza resursele într-un mod mult mai eficient în direcţia împlinirii visurilor celor mai îndrăzneţe.

Resursele tale rezidă în calitățile și valorile tale descoperite într-un mod nou și în curajul tău de a le exprima în acțiunile tale cotidiene - sunt voința ta, vitalitatea ta, afectivitatea ta, compasiunea ta, inteligența ta. Această practică le trezește și le amplifică gradat și îți redă încrederea în tine și în dorințele tale de mai bine, sporindu-ți totodată energia, focalizarea și determinarea necesare pentru a le împlini.

Te invit să parcurgem împreună programul practic online Yin-Joy Yoga Practice. În fiecare săptămână vei avea acces la o şedinţă nouă de yoga, cu un exerciţiu nou de fiecare dată şi la un material scris care cuprinde descrierea modului de realizare a exerciţiului, efectele lui, indicaţii şi contraindicaţii. Vei deprinde şi vei aprofunda exerciţii de hatha yoga, de respiraţie (pranayama), procedee de focalizare mentală şi de relaxare profundă, cu efecte binefăcătoare excelente pentru trup, minte, suflet şi spirit.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/program-practic-online-de-yoga-pentru-mbun-t-irea-s-n-t-ii-a-performan-elor-i-a-comunic-rii-118/202

Pret bilet: 156 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 625
mihaela

Adaugat in urma cu 1039 zile, 21 Iun. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .