poze floral expo siluete si parfumuri inedite

Floral Expo - Siluete si parfumuri inedite

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Aprilie 2013 10:00 - Sâmbătă 4 Mai 2013
Sun Plaza, Calea Vacaresti nr 391

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Când primăvara întârzie să se instaleze, noi o ajutăm să vină la timp! Sun Plaza Shopping Center devine, în perioada 20 aprilie – 4 mai, un spațiu neconvențional într-o inedită grădină de primăvară și adaugă noi valențe senzoriale experienței shopping-ului în spațiu închis.

Dacă dinamica vieții ne face adesea să uităm să ne bucurăm de frumusețile pe care natura ni le dăruiește în fiecare zi, Floral Expo ne aduce natura mai aproape. Știi cum să transformi orice spațiu într-un colț de paradis personalizat? Vrei pur și simplu să afli care sunt ultimele tendințe în amenajările florale? Client sau iubitor de flori naturale, trebuie să ajungi la Sun Plaza.

În cadrul celei de-a treia ediții a expoziţiei organizate în incinta Sun Plaza, vizitatorii se vor putea lăsa inspiraţi de designul spaţiilor decorate cu trandafiri de Ecuador, orhidee, garoafe, lalele sau crizanteme. Inovaţia constă în crearea unui covor deosebit, din flori, accesorizat în ton cu Sărbătorile Pascale ce este amenajat pe o suprafaţă de 12 mp. Covorul “ţesut” din flori naturale o să-ţi încânte privirea, iar diversitatea ornamentală o să-ţi echilibreze simţurile.

Fie că e vorba de casă, zonă de joacă sau de grădina de vară, inspiraţia devine realitate cu ajutorul soluţiilor pe care le vei găsi expuse în cadrul centrului comercial. Mobilier de grădină din ratan, gazon ornamental, accesorii alese, precum şi o gamă largă de flori în ghiveci pot fi admirate în insula amenajată de Baumax. De la Pefection by Cristina Dumitrescu vei afla cum se fac buchetele de nuntă sau de botez. Pe lângă cele mai proaspete flori primite direct din Olanda, Italia şi Ecuador, e nevoie şi de bună dispoziţie şi de plăcerea de a le crea, pentru că fără pasiune pentru flori nu am avea ce cauta în acest domeniu. Buchetele Perfection se creează cu bucurie, apoi se livrează, cu grijă, acolo unde doreşti.

Aranjamente florale atipice, decoruri elegante, accesorii inedite şi o expansiune de culoare! Aşa se vor putea relaxa vizitatorii - într-un cadru în care natura “explodează” pur şi simplu în toi de primăvară.

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial dominant din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG. Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center
www.expopedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1461

Eveniment postat de organizator

alina dohotaru

Adaugat in urma cu 4020 zile, 17 Apr. 2013

Adaugat de Alina10432

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .