poze poemul trafic la dianei patru

Poemul Trafic la Dianei Patru

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 August 2012 20:30
dianei 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Vineri, 31 august 2012, ora 20, la Centrul Cultural de pe strada Dianei nr.4 (zona Rosetti, Bucuresti), va pregatim o noua seara de lectura si poetry performance, de data asta susţinuta si organizata de Chris Tanasescu:

Chris Tanasescu este autorul a patru volume de versuri şi co-autor al volumului colaborativ MARGENTO, în curs de apariţie la Casa de Editură Max Blecher. MARGENTO este şi numele trupei la care, ca lider, nu face nici muzica, nici pictura, nici linia vocală, deşi se laudă cu ele. Ca şi cu libretul pentru o operă rock compusă de Bogdan Bradu.

Căruia i se vor alătura cu încântare invitaţii săi:

Anca Bucur a terminat Facultatea de Litere din Bucureşti. Momentan urmează Masteratul de Teoria Literaturii şi Literatură Comparată din cadrul aceleiaşi facultăţi. Mare parte a copilăriei şi-a petrecut-o la bunici, unde până la 9 ani, cel mai bun prieten i-a fost un băieţel neobişnuit, fratele de cruce al lui Forrest Gump, avea să afle cu uimire mai târziu. Apreciază bunul simţ şi demnitatea. Crede în prietenie şi civilitate.

Iulia Militaru a studiat medicina, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, iar acum este doctorand în literatură română la Universitatea din Bucureşti. A publicat mai multe cărţi pentru copii şi o carte teoretică despre poezie, Metaforic şi metonimic: o tipologie a poeziei. În 2010, i-a apărut primul volum de poezie: Marea Pipeadă.

Felix Nicolau este autorul romanelor Tandru şi rece şi Pe mâna femeilor, apărute la Cartea românească, şi al cărţilor de studii literare Homo imprudens, Anticanonice şi Codul lui Eminescu. In tinereţea nesăbuită, a publicat 4 volume de poezie cam suprarealistă. Colaborează la o sumedenie de reviste literare şi academice.

Sebastian Reichmann este autorul a numeroase volume de poezie, publicate in Franţa şi România. Cel mai recent volum al său este Perioada translucidă – Poeme 1965 – 2012. De-a lungul timpului, poeziile sale au fost traduse şi publicate în numeroase antologii şi reviste din Anglia, Italia, Statele Unite, Grecia, Turcia sau Cehia. Sebastian Reichmann continuă să scrie bilingv, atât în franceză cât şi în română, urmând, în acelaşi timp, calea suprarealistă pe care a îmbrăţişat-o încă de la debutul său în literatură.

De asemenea, tot la acest eveniment, veţi putea viziona, în timpul lecturii, şi videoproiecţiile Cristinei Budar.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 524
popadriana

Adaugat in urma cu 2832 zile, 27 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .