poze bookataria de imagini

Bookataria de imagini

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Iunie 2010 - Vineri 2 Iulie 2010
Str.Theodor Burada, Nr. 12,D Galley

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri , Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme , Targuri , Alte Evenimente

Clubul Ilustratorilor prezinta ARCA LUI NOE

Clubul Ilustratorilor redeschide Bookataria, expozitie anuala de texte si imagini ce prezinta cele mai recente realizari ale membrilor clubului, precum si proiecte originale de ilustratie de carte pentru copii.


In acest an, Bookataria prezinta Arca lui Noe, o selectie de ilustratie de carte care are drept tema animalele din toate povestile.


O data pe an, Clubul Ilustratorilor invita publicul in Bookatarie. Pentru a doua oara, aveti ocazia de a vizita laboratorul, atelierul, bucataria noastra. Ne-am fi dorit sa servim doar produse "coapte" pe la edituri, dar, daca nu se poate, invitam lumea sa deguste mostre, experimente, incercari. Mai mult sau mai putin reusite, gustoase. Speram sa expunem candva si carti, in loc de Bookatarie sa va invitam intr-un restaurant cu rafturi pline de carti lucioase, cartonate, mirosind a cerneala de tipar. Pana atunci, deschidem Arca lui Noe, cu toate specimenele (de hartie) salvate din potopul vietii cotidiene. Toate povestile lumii au cel putin o trasatura comuna in inventarul lor de personaje, dincolo de specificul national sau de incarcatura morala, educationala. Secundare sau principale, exista niste personaje care apar peste tot, in toate cartile, intotdeauna: ele sunt Animalele. Lupii, iepurii, ursii, serpii, maimutele, pisicile si cainii, pasarile de tot felul, chiar si pestii si insectele. Tot ce traieste pe pamant, in aer sau in apa, in lumea reala sau cea imaginara, animale reale, fantastice sau demult disparute. Toate animalele copilariei, creaturile viselor sau cosmarelor noastre. Nu exista ilustrator sa nu intalneasca in cale acest subiect. Este esential pentru un ilustrator sa-si umple bagajul, caietul, cu studii de animale. Caietul ca laborator personal, inventarul subiectiv, arca sa. In desene si-au facut drum animale celebre din povesti celebre, dar si animalele noastre de acasa, personaje ale unor povesti nescrise.

Mai multe detalii: http://www.pubbing.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1108
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 5036 zile, 14 Iun. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Cum a fost?
    andra elena
    salexandra   28 Iun. 2010, 22:01:48

    Bookataria are cumva expozitii si in Iasi?


    .