poze expozitia dinozauri giganti din argentina vine la grand cosmos

Expozitia “Dinozauri Giganti din Argentina” vine la Grand Cosmos

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Noiembrie 2013 12:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari

In acelasi timp este inaugurata Universitatea Cosmos, o platforma unica ce transforma o vizita de expozitie intr-o adevarata experienta a cunoasterii

Baneasa Shopping City deschide spatiul expozitional permanent Grand Cosmos si lanseaza proiectul educational interactiv Universitatea Cosmos. "Dinozauri Giganti din Argentina", prima expozitie-eveniment gazduita de Grand Cosmos, prezinta evolutia fascinantelor reptile in toate etapele existentei acestora, de la cel mai mic dinozaur din perioada Triasica si pana la cele mai mari exemplare de la finalul Cretacicului. Publicul are posibilitatea de a vedea reconstituiri fidele ale dinozaurilor alaturi de un numar de sase oase si fosile autentice. In completare, se lanseaza si Universitatea Cosmos, un proiect ce le ofera posibilitatea celor interesati sa capete cat mai multe cunostinte despre subiectele expozitiilor gazduite de Grand Cosmos.
In cadrul Universitatii Cosmos, vizitatorii au parte de o experienta educationala completa, fiind introdusi in subiectul expozitiei de catre specialisti din domeniu. Astfel, pentru “Dinozauri Giganti din Argentina”, Grand Cosmos a incheiat parteneriate cu Institutul Geologic al Romaniei - Muzeul National de Geologie si Discovery Channel Romania. Specialistii Institutului vor conduce tururi ghidate in expozitie, oferind informatii cuprinzatoare despre exponate. Mai mult, pentru participantii din Universitatea Cosmos, acestia vor sustine periodic workshop-uri care vor avea rolul de a-i introduce pe cei mici in fabuloasa lume a dinozaurilor. Discovery Channel Romania completeaza experienta participantilor Universitatii Cosmos prin proiectii de documentare in cadrul Grand Cinema Digiplex. „Ultimele zile ale dinozaurilor” si „Razboiul dinozaurilor: Pradatori perfecti” sunt doar doua din titlurile pe care participantii le pot viziona in aceasta perioada.
„Am creat Universitatea Cosmos pentru a aduce un plus de valoare expozitiilor care vor fi gazduite la Grand Cosmos. Credem ca astfel, vizitatorii, atat cei mici cat si cei mari, vor avea o imagine cat mai clara despre universul pe care fiecare eveniment il propune. Dorim ca Grand Cosmos sa nu fie doar un centru expozitional permanent, ci o adevarata experienta a cunoasterii in care educatia, interactivitatea si divertismentul de calitate se imbina perfect”, a precizat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager in cadrul Baneasa Developments.
Expozitia „Dinozuri Giganti din Argentina” va fi deschisa timp de trei luni, pana in februarie 2014. Vizitatorii pot admira sase piese autentice provenite de la schelete fosilizate ale dinozaurilor. Printre cele mai fascinante se numara un femur de Argyrosoraurus Superbus, un dinozaur care a trait in epoca Cretaciuclui superior, considerat unul din primele descoperiri de dinozauri din Argentina si vertebrele originale ale lui Patagosaurus Fariasi, un animal cu gat lung si cap mic, care ar fi putut ajunge la crengile situate la 5-6 metri inaltime.
In 2014, programul expozitional de la Grand Cosmos va continua cu alte doua evenimente de anvergura internationala: “Robot Zoo”, unde vom intalni nenumarate tipuri de roboti, urmata de „Planet Shark”, o incursiune in lumea rechinilor.
Grand Cosmos este situat in aripa de nord a Baneasa Shopping City, in cadrul Galeriei Feeria, si este parte a Grand Entertainment, divizie de leisure si divertisment a Baneasa Developments ce include si Grand Cinema Digiplex.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3804 zile, 25 Nov. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .