poze concursul national de interpretare musica vera

CONCURSUL NAŢIONAL DE INTERPRETARE "MUSICA VERA"

Bucuresti , Bucuresti. Luni 4 Mai 2015 09:00 - Duminică 10 Mai 2015

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Concursul se va desfăşura pe o perioadă de şapte zile la sediul Şcolii de Muzică BRIO (Bucureşti, zona Piaţa Unirii – Piaţa Universităţii, str. Constantin Robescu, nr. 11) la patru secţiuni de concurs (PIAN, CHITARĂ, VIOARĂ şi CANTO), pe şapte categorii de vârstă, separat pentru începători şi avansaţi.Juriul concursului va fi format din profesori şi artişti consacraţi.

Concursul se va finaliza cu Gala Laureaţilor, context în care câştigătorii îşi vor primi diplomele şi trofeele în cadrul unui spectacol muzical cu invitaţi de prestigiu. La finalul galei, într-un ambient muzical şi elegant, invitaţii, concurenţii şi partenerii vor participa la un cocktail oferit de organizatori.

Toţi participanţii la Concursul Naţional de Interpretare “Musica Vera” vor beneficia de facilităţile şi avantajele oferite de partenerii evenimentului: reduceri la tabere de muzică; vouchere de acces în parcuri de distracţie; invitaţii la concerte şi spectacole; softuri, CD-uri, cărţi, partituri şi accesorii muzicale; lecţii de muzică, etc.

În plus, pentru fiecare grupă de concurs se vor acorda trofee, diplome de participare, diplome de merit, de excelenţă, de muzicalitate, precum şi premii speciale.

Concursul se va desfăşura într-o singură etapă, pe categoriile de vârstă publicate în www.lectiimuzica.ro/musica-vera/, separat pentru începători şi avansaţi. Repertoriul fiecărui participant va fi format din două piese la alegere de gen diferit, fiind permise reducţiile. Se poate opta şi pentru piese cu acompaniament în condiţiile în care concurenţii îşi vor asigura acompaniamentul şi vor anunţa la înscriere acest lucru.

La categoria începători se pot înscrie doar cei care au sub 2 ani de studiu muzical.

Termenul limită pentru înscriere este 27 aprilie 2015.

Scopul Concursului Naţional de Interpretare “Musica Vera” este popularizarea interpretării instrumentale sau vocale şi încurajarea pasionaţilor de muzică să-şi dezvolte aptitudinile şi abilităţile muzicale.

Prin intermediul concursului, concurenţii vor găsi mediul profesionist, elegant şi obiectiv de exprimare a pasiunii şi abilităţilor muzicale, în faţa unui auditoriu format din iubitori ai muzicii, dar şi profesionişti / specialişti în domeniu. De asemenea, Gala Laureaţilor se va constitui într-un bun moment de socializare şi networking între toţi participanţii la concurs (invitaţi, concurenţi, organizatori).

Pentru înscrierea la Concursul Naţional de Interpretare “Musica Vera”, vă rugăm să accesaţi www.lectiimuzica.ro/musica-vera/ sau să ne contactaţi la telefon 0726.23.27.46.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 954
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1763 zile, 30 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .