poze bookerini targ de carte pentru copii

BOOKerini - Târg de carte pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Octombrie 2017 - Duminică 8 Octombrie 2017
Carturesti Verona

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

BOOKerini este primul festival de carte din Romania dedicat exclusiv cartii pentru copii.

Pe durata a 3 zile (6-8 octombrie), la Carturesti Verona, aducem in centrul atentiei literatura pentru copii si cream o platforma creativa si de discutii cu autorii, ilustratorii, editorii, precum si operatorii culturali si educationali. Urmarim promovarea calitatii in literatura pentru copii si, in special, incurajarea productiei artistice autohtone.

Dar cel mai mult ne dorim imprietenirea copiilor cu Povestea. Pe care o vor asculta citita de autori indragiti, o vor desena impreuna cu ilustratori talentati, o vor inventa in cadrul atelierelor, o vor spune mai departe. Mai frumos, mai cu drag.

Din program: lansari de carte, ateliere de storytelling, ateliere de ilustratii, de BD, atelier de animatie, lecturi publice, dezbateri moderate de copii, discutii cu profesorii, parintii, profesionistii din domeniu (scriitori, ilustratori, editori), expozitii interactive.

Printre invitati: Victoria Patrascu, Iulia Iordan, Veronica Niculescu, Carmen Tiderle, Cristina Andone, Mircea Stanciu, Lavinia Braniste, Laura Grunberg, Adina Rosetti, Mihaela Cosescu, Cristiana Radu, Veronica Neacsu, Maria Brudasca, Stefan Georgescu, Alexandru Ciubotariu, Livia Coloji, Mihail Cosuletu, Delia Calancia, Anca Smarandache, Arina Stoenescu, Brandi Bates, Roxana Jeler, Raluca Iacob, Iulia Boc, Diana Stoian.

Gandit pentru copii, cu drag pentru carte!

Proiect realizat de asociatia culturala Cate-n luna si-n mansarda cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National

Cu participarea editurilor: Vellant, Arthur, Humanitas Junior, Cartea Copiilor, All, Litera mica, Frontiera, Univers Enciclopedic, Pionier Press, a catorva edituri din Franta reprezentate de libarira Kyralina, Scoala de la Piscu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 762
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 849 zile, 29 Sep. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3542

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 26 Ian 2020 - 26 Ian 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .