poze 100 de tradi ii romane ti
poze 100 de tradi ii romane ti poze 100 de tradi ii romane ti poze 100 de tradi ii romane ti

100 de Tradiții Românești

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Noiembrie 2020 10:00 - Duminică 22 Noiembrie 2020
Str. Monetariei nr. 3 (Muzeul Țăranului Român)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Asociaţia Kogaion 115 și Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă invită de vineri până duminică, între orele 10.00 și 18.00, la evenimentul „100 de Tradiții Românești”, în curtea interioară a muzeului, din strada Monetăriei, Nr. 3. Intrarea este liberă!

Vizitatorii sunt așteptați de către meșterii populari și tinerii artizani participanți cu ceramică de Corund și ceramică pictată cu motive trdiționale, măști populare, icoane pe lemn și pe sticlă, mic mobilier săsesc, ii și zgărdane, cojoace și căciuli din blană naturală, jucării din lemn și din lână tricotată, bijuterii confecționate manual din argint sau din flori presate, ornamente de Craciun, obiecte de decor din lemn sculptat sau din lavandă.
Se vor putea degusta și cumpăra produse din gastonomia tradițională. Afumături din carne de porc, brânză de burduf în coajă de brad, cașcaval din lapte de vacă, telemea de oaie, bere artizanală și palincă, prăjituri și plăcinte de casă, murături și dulcețuri pe alese, diferite sortimente de miere, siropuri de cătină, cozonaci bucovineni, zacuscă de păstrăv, kurtos, dulciuri naturale artizanale de la “Smărăndița”, figurine din ciocolată sub formă de unelte sunt doar câteva din bunătățile cărora le puteți descoperi gustul.
Din lăzile de zestre ale bunicilor anticarii vor expune costume populare autentice, covoare oltenești, carpete sau ștergare cu alesături.
Bucătarii vor găti mâncăruri din cele mai gustoase:, varză călită cu jumări și mămăliguță, mușchiuleț de porc la ceaun, ciuperci cu brânză de burduf, pastramă, mâncare de praz cu măsline și sarmale de post cu ciuperci. Sâmbătă și duminică, fiind dezlegare la pește, nu vor lipsi din meniu borșul de crap și păstrăvul la grătar,
Vă rugăm să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănătatea dumneavoastră și a celorlalți.
Organizator eveniment - Asociaţia Kogaion 115
Director de marketing – Ligia Marica
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 522

Eveniment postat de organizator

fundatia kogaion 115

Adaugat in urma cu 1203 zile, 16 Nov. 2020

Adaugat de kogaion115

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 134

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .