poze asocia ia na ionala pentru arte vizuale contemporane organizeaza
poze asocia ia na ionala pentru arte vizuale contemporane organizeaza poze asocia ia na ionala pentru arte vizuale contemporane organizeaza

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizează

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Septembrie 2015
Libraria Carturesti, str. Arthur Verona, nr. 13

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Meda Popea Arts & Events anunţă o nouă expoziţie organizată de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV). Intitulată “Tatăl și fiii”, expoziţia fotografului Francisc Mraz și a fiicei sale, Maria, va avea loc la Ceainăria Cărturești din strada Pictor Verona. Vernisaj: 14 septembrie 2015, ora 19.00.

Francisc Mraz Ferko este profesor si fondator al școlii de fotografie Fotopoetica, iar Maria Mraz a fost inițiată fotografic de către prietenele sale Maria și Irina Buciu, absolvente ale școlii. Cei doi artiști expun pentru prima dată împreună fotografii relizate în ultimii doi ani.

Sorin Bejenaru, membru fondator A.N.A.V.: “Această preluare aparent indirectă a ‘meseriei’ de creator a fost și este un proces complex. Regăsim în ea atât doza de umor ce îl caracterizează pe profesorul Francisc Mraz, cât și bunătatea și încrederea cu care își girează elevii, care foarte curând îi devin camarazi, prieteni, sfătuitori”.

Maria și Francisc au convenit să-și cenzureze fără menajamente selecțiile, adoptând o severitate necesară, procesul fiind reciproc, multe dintre fotografiile tatălui fiind eliminate la reacția promptă a colegei mai tinere, a cărei titulatură de fiică a fost depășită, precum afirmă cu umor Francisc, de unde și titlul expoziției. Maria devine, astfel, “fiul” și duce mai departe învățăturile atât de subtile și universale despre bucuria creatorului. Francisc are, de fapt, mult mai mulți fii, deoarece elevii săi îi sunt și copii, și colegi în același timp.

Expoziția de fotografie “Tatăl și fiii” este organizată de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) și Librăria Cărturești.


ANAV
Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane promovează arta contemporană prin expoziții de fotografie, de pictură, sculptură, proiecții de film, teatru, organizează programe educaționale și de promovare a tinerilor artiști, precum și acțiuni filantropice pentru copiii cu sau fără nevoi speciale.
office@anav.ro, 0743024387, http://anav.ro
FB: Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

Gallery
Mai mult decât o cafenea, Gallery este o galerie de artă și un spațiu destinat workshop-urilor și cursurilor de artă vizuală (fotografie, pictură, film, sculptură, desen) și dezvoltare personală.
Gallery este un proiect cultural care s-a născut din dorința de a promova artele vizuale atât prin tinerii artiști, cât și prin cei consacrați. Strada Leonida nr. 9-11, sector 2, București
office@gallerycafe.ro, 0743024387, http://gallerycafe.ro
FB: Gallery

Meda Popea- Arts & Events este o platformă care îmbină experienţa de 15 ani în consultanţa de imagine și PR cu managementul de proiecte culturale și artistice. FB: Meda Popea- Arts & Events. Contact: Meda Popea, PR Mastermind- popea.meda@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/880000348722003/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular&feed_story_type=117&action_history=null

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 944
Cuvinte cheie: ANAV , Meda Popea , Evenimente Bucuresti
medapopea

Adaugat in urma cu 3121 zile, 11 Sep. 2015

Adaugat de medapopea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .