poze clubul filantropia la muzeul taranului roman din bucuresti

Clubul Filantropia la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 24 Martie 2010 18:00
Muzeul Ţăranului Român

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Miercuri, 24 martie, de la ora 18.00, vă propunem să vorbim despre cartea coordonată de Vintilă Mihăilescu, Etnografii urbane. Cotidianul văzut de aproape, apărută în colecţia COLLEGIUM. Sociologie. Antropologie, a Editurii Polirom.

Clubul Filantropia se compune din etnologi, antropologi, sociologi, psihologi etc., iubitori de oameni vii, de teme la fel de vii şi de aprige dezbateri.
În librăria Cărtureşti MŢR (LA NUIELE), începând din 2009, mensualmente se produc lansări – dezbateri de carte etno-socio-psiho-demo-...

Miercuri, 24 martie, de la ora 18.00, vă propunem să vorbim despre cartea coordonată de Vintilă Mihăilescu, Etnografii urbane. Cotidianul văzut de aproape, apărută în colecţia COLLEGIUM. Sociologie. Antropologie, a Editurii Polirom.

Analiza cotidianului a deschis antropologia spre noi zone de aplicabilitate şi interacţiunea cu alte discipline, de la urbanism la marketing, interesate la rândul lor de ce se ascunde în spatele comportamentelor noastre cotidiene. Studiile grupate în volum acoperă subiecte dintre cele mai diverse, legate între ele prin perspectiva comună a acestei metodologii. Toate au în vedere fenomene sociale din spaţiul urban, în discontinuitate cu orice fel de „fapte tradiţionale” petrecute sau presupuse a avea loc în lumea rurală. Titlul asumă această răsturnare tematică şi poziţionează volumul în contextul academic şi epistemologic al antropologiei din România, ştiut fiind că aceasta nu a pătruns decât foarte recent în oraş.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 612
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5151 zile, 17 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .