poze de la lume adunate 4

De la lume adunate... 4

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 27 Octombrie 2009 17:00
Sultana Art

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expozitie deschisa in perioada 27 octombrie - 10 noiembrie 2009.

Expozanţii sunt toţi membri ai Reţelei artistice, ce îşi propune să promoveze valorile artistice din ţară şi de peste graniţe. Dincolo de facilitarea întâlnirii on-line între artişti diverşi, scopul emulaţiei artistice este acela de a se concretiza în expoziţii şi evenimente găzduite de Atelierul de Creaţie Sultana.

Ana Maria Marhan, conferenţiar universitar (specializarea: psihologie), se află la debutul său artistic. În prezent, studiază pictura cu artistul Constantin Sultana în cadrul Atelierului de Creaţie Sultana.

Andreea Mierlea este absolventă a Şcolii de arte "Octav Enigărescu" din Târgovişte, clasa de Arta Modernă a profesorului Mihai Şerbănescu. A participat la numeroase expoziţii de grup şi a avut anul acesta, în august, o expoziţie personală de pictură şi grafică în Târgovişte.

David Croitor a urmat studii libere de pictură cu artistul Dimitrie Loghin, în Suceava. A participat la numeroase expoziţii de grup şi a avut numeroase expoziţii personale. Valentin Ciuca în volumul "Exerciţii de fidelitate" scrie despre David Croitor că "are convingerea că trebuie să comunice lumii sentimentul de încredere că viaţa are un sens şi că arta, deasemenea, poate conferi existenţei frumuseţea de care are mereu nevoie. El a făcut din dăruire un fel de a fi şi din alchimia culorilor o estetică. Are în substanţa afectivă atâta sensibilitate încât mi-l imaginez creând cuprins de frisoanele unei mărturisiri unde adevărurile fiinţei interioare caracterizează pe mulţi dintre semeni."

Doru Deliu a absolvit Academa de Artă din Bucureşti, specializarea grafică. A avut deja 3 expoziţii personale şi a participat la numeroase expoziţii de grup. Expune trei peisaje din Veneţia.

Eduard Sandu, pictor autodidact din Bacău, ne propune reflecţii ale lumii înconjurătoare . Anul acesta a avut prima expoziţie personală în Tecuci.

Elena Bissinger, membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici din Oradea, are un bogat palmares expoziţional. A avut zece expoziţii personale în ţară şi peste hotare.

Gina Baranovschi este în prezent restaurator la Universitatea de Arte din Bucureşti. A absolvit Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti, secţia "Artă monumentală şi restaurare" în anul 1989. Membră a Uniunii Artiştilor Plastici, filiala de artă religioasă, a avut cinci expoziţii personale şi a participat la numeroase expoziţii de grup.

Mariana Oros, membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici din Oradea, a urmat Şcoala de Arte "Francis Hubic" din Oradea. A participat la numeroase expoziţii de grup din ţară şi străinătate.

Nynna Vizireanu este membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici "Amfora" din Constanţa. A participat la numeroase expoziţii de grup şi a realizat grafică de carte pentru numeroase volume de poezie.

Atelierul de Creaţie Sultana se află la o a patra expoziţie "De la lume adunate?" şi-şi doreşte să continue tradiţia unor asemenea expoziţii de grup, diversificate şi înnoite permanent prin personalităţile artiştilor şi lucrările făurite de aceştia.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 710
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5271 zile, 23 Oct. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .