poze expozitia sony world photography awards 2012

Expozitia Sony World Photography Awards 2012

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Mai 2012 10:00 - Miercuri 30 Mai 2012
Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucureşti

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expozitia Sony World Photography Awards 2012, in premiera in Romania

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 18 – 30 mai la Cafeneaua Verona, libraria Carturesti si va include o sectiune dedicata fotografilor romani finalisti in week-end-ul 19-20 mai, fotograful Simion Buia va sustine workshopuri dedicate fotografiei de portret pe temele “Make-up portrait”, “Romanian fashion portrait” si „Portrait yourself; inscrierea este gratuita pe site-ul Sony www.sony.ro/worldphoto

Cele mai bune fotografii din lume vor ajunge la Bucuresti, intre 18 si 30 mai, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, organizata in premiera in Romania. Expozitia va reuni lucrarile premiate in acest an la Londra, in cadrul celei mai mari competitii internationale de fotografie din lume deschise inclusiv amatorilor.

Expozitia reuneste 70 dintre cele mai impresionante fotografii selectate dintr-un total de 112.000 de inscrieri din 171 de tari si este pentru prima data de la debutul Sony World Photography Awards, in 2007, cand va fi prezentata nemijlocit publicului din Europa de Est. De asemenea, va avea o sectiune dedicata celor 10 fotografi romani, finalisti in cadrul SWPA in ultimii trei ani. Anul acesta, doi romani – Ionut Hrenciuc si Felicia Simion – au fost nominalizati pe lista scurta a celor mai buni fotografi din lume, la sectiunea „Panorama”, in cadrul competitiei „Open” si, respectiv, la sectiunea „Portret”, in cadrul competitiei „Youth”.

Expozitia va fi gazduita de Café Verona din cadrul librariei Carturesti si ii va surprinde pe amatorii de fotografie prin lucrarile care s-au remarcat in acest an la sectiunile: Open Competition, Professional Competition, Youth Award, Photojournalism. Vizitatorii vor putea aprecia, de exemplu, reprezentarile fotografice ale celor mai importante evenimente care au marcat ultimul an, precum razboiul din Libia, criza economica europeana, dezastrul nuclear de la Fukushima, dar si obiceiuri din cele mai diverese culturi, precum festivaluri indiene, supravietuirea pe timpul iernii in Mongolia sau surfing-ul in Gaza.

Workshop-uri de fotografie de portret sustinute de fotograful Simion Buia

Cu aceasta ocazie, Sony organizeaza, in weekend-ul 19 - 20 mai, workshop-uri gratuite dedicate fotografiei de portret. Atelierele de fotografie vor fi conduse de fotograful Simion Buia, trainer si coordonator al Academiei de Fotografie, cunoscut pentru seria de portrete numita „Actorii si fotograful”, in care i-a surprins pe unii dintre cei mai cunoscuti actori romani, precum Radu Beligan, Victor Rebengiuc, Mircea Albulescu sau Maia Morgenstern. in fiecare zi vor avea loc trei workshop-uri pe temele „Make-up portrait”, „Romanian fashion portrait” si „Portrait yourself”. Durata unui workshop este de 2 ore iar cei inscrisi vor primi carduri de memorie Sony pe care isi vor putea pastra fotografiile realizate in timpul sesiunii. Inscrierea la workshop este gratuita si se poate realiza pe site-ul Sony, accesand www.sony.ro/worldphoto sau accesand pagina de Facebook Sony Romania. Mai multe informatii despre competitie puteti accesa aici: http://www.worldphoto.org/

Mai multe detalii: http://www.worldphoto.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1214

Eveniment postat de organizator

smartpoint

Adaugat in urma cu 4357 zile, 16 Mai. 2012

Adaugat de smartpoint

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .