poze expozitie 50 de ani de barbie si lego la sala dalles din bucuresti

Expozitie: 50 de ani de Barbie si Lego la Sala Dalles din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Ianuarie 2010 11:00
Sala Dalles

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Peste 1.000 de jucării şi piese unicat vor fi expuse pentru prima oară în România în cadrul expoziţiei "50 de ani de Barbie şi Lego".

Păpuşa Barbie şi piesele Lego, două dintre cele mai de succes jucării din lume, vor fi prezentate pentru prima dată publicului român într-o expoziţie unică adresată întregii familii. Evenimentul intitulat sugestiv "50 de ani de Barbie şi Lego" este organizat pentru a celebra 50 de ani de la momentul lansării celor doua produse şi va avea loc în perioada 27 ianuarie - 8 februarie 2010, la Sala Dalles.

Pentru a aniversa 50 de ani de Barbie® şi Lego®, a fost organizată o expoziţie internaţională unică, ce a făcut deja turul a peste jumătate de mapamond. Peste 1.000 de jucării şi piese unicat vor fi expuse în 100 de vitrine special schiţate pentru această expoziţie şi vor descrie istoria de peste cinci decenii a păpuşii Barbie® şi a pieselor Lego®.

De la premiera din Munchen în 2004, "50 de ani de Barbie® şi Lego®" a devenit cea mai mare expoziţie de jucării din Europa, depăşind toate recordurile de vizitatori. În cele peste 40 de oraşe din ţări ca Germania, Danemarca, Portugalia, Grecia, Rusia, Ungaria unde a fost prezentă, copiii şi adulţii au fost purtaţi într-o călătorie fascinantă în universul creat de cele două jucării.

"Păpuşa Barbie® şi piesele Lego® sunt două dintre cele mai cunoscute jucării din lume, acum reunite într-o expoziţie unică la nivel internaţional pentru a sărbători cei peste 50 de ani de istorie ai fiecărui produs în parte. Expoziţia ajunge în Bucureşti, după ce a vizitat oraşe ca Lisabona, Atena, Viena, Budapesta, Bratislava, Varşovia, Munchen, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig şi Mallorca şi unde s-a bucurat de un succes răsunător. Publicul va putea vedea exponate unice şi chiar va putea să achiziţioneze piese de colecţie.", afirmă Cătălin Davidescu, organizator eveniment.

Expoziţia "50 de ani de Barbie® şi Lego®" este o invitaţie pentru întreaga familie de a urmări istoria de peste cinci decenii a Barbie® şi de a experimenta evoluţia de la prima păpuşă realizată în 1959, până la cele din prezent, cu outfituri concepute de designeri contemporani. În secţiunea Lego®, vizitatorii vor putea admira modele originale realizate cu zeci de mii de piese Lego®, de la maşini, monumente celebre, până la echipamente de construcţii gigantice.

Evenimentul este organizat de King Size Production şi va avea loc în perioada 27 ianuarie - 8 februarie 2010 la Sala Dalles.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1449
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5254 zile, 06 Dec. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .