poze expozitie zestrea la ateneu
poze expozitie zestrea la ateneu poze expozitie zestrea la ateneu

Expozitie Zestrea la Ateneu

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Decembrie 2016 17:00 - Joi 22 Decembrie 2016

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 150/150

Ateneul Român va găzdui pe 22 decembrie expoziția de costum și fotografie “Zestrea by Liliana Țuroiu”.

Ateneul Român va găzdui pe 22 decembrie expoziția de costum și fotografie “Zestrea by Liliana Țuroiu”. Colecția semnată de Liliana Ţuroiu, susținătoare a valorilor autentice româneşti etnografice, istorice și culturale, își adăugă, astfel, în impresionantul său palmares expozițional încă un spațiu de prestigiu, cultural, arhitectonic și istoric, emblematic pentru România. „Zestrea by Liliana Ţuroiu” este un proiect cultural de promovare a identităţii naţionale, cu un puternic caracter educaţional, intercultural şi care se adresează tuturor celor preocupaţi de tradiţie, cultură şi modă. În 2016, colecţia "Zestrea" şi albumul de artă şi costum cu același nume au fost expuse în 8 capitale europene.
Vernisajul de la București va avea loc pe 22 decembrie în Foaierul Ateneului Român și va fi deschis de domnul Andrei Dimitriu, în calitatea sa de Director General al Filarmonicii “George Enescu” - gazdă a evenimentului - și de domnul Radu Boroianu, Președinte al Institutului Cultural Român. Profesorul Cristian-Robert Velescu, cel ce semnează prefaţa albumului de artă și costum "Zestrea", Președinte al Senatului Universităţii Naţionale de Arte din București, va susţine la vernisaj o alocuţiune.
În aceeași seară, Orchestra Simfonică și Corul Filarmonicii “George Enescu”, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, vor susţine pe Scena Ateneului Român Concertul excepțional de Crăciun. Cele 56 de artiste ce vor urca pe scenă cu această ocazie vor purta în premieră absolută, ţinute semnate de designerul Liliana Ţuroiu.
Liliana Ţuroiu este lector universitar doctor în cadrul Departamentului de Modă al Universităţii de Arte București, un artist recunoscut în ţară și în străinătate, cu un palmares expoziţional impresionant, un adevărat promotor și susținător al valorilor autentice românești.

Mai multe detalii: http://www.lilianaturoiustudio.com/zestrea

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 950

Eveniment postat de organizator

ileana petrache

Adaugat in urma cu 2655 zile, 20 Dec. 2016

Adaugat de Ileana15725

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .