poze health and beauty expo

Health and Beauty Expo

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Noiembrie 2010 10:00 - Duminică 21 Noiembrie 2010
Sala Palatului: Ion Campineanu Nr.28

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza Fa din santatea ta, Frumusetea ta.

Health and Beauty Expo se va desfasura la Sala Palatului in perioada 18 21 Noiembrie 2010, 4 zile in care publicul va avea ocazia sa vada, testeze si sa cumpere ultimele produse din domeniul sanatatii si al frumusetii, sa participe la conferinte si sa se bucure de manifestarile artistice.
Evenimentul va cuprinde partea de expozitie, workshop-uri si conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu, prezentari de moda, lansari de produse precum si manifestari artistice. Toate acestea intr-un cadru relaxat si profesional.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, ingrijirea parului, igiena personala, medicina alopata, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie, gimnastica si nu numai.
Health and Beauty este o expozitie mixta compusa din companii de nivel national si international, cu participarea personalului specializat din domenile aferente.

Evenimentul este ideal pentru expozanti sa stabileasca contacte importante, sa incheie parteneriate, sa faca schimb de informatii si sa invete ultimele noutati despre estestica, cosmetice, medicina alternativa si alopata, sanatate si nutritie, centre medicale, centre de slabit si nu numai.

Vezi, Inveti, Relationezi, Identifici, Experimentezi: ca vizitator, vei avea ocazia sa VEZI noi produse si servicii, sa INVETI despre ultimele realizari in domeniile sanatatii si ale frumusetii prin conferintele si workshopurile care vor avea loc, sa RELATIONEZI cu specialisti, oameni de business si cu marile firme din piata, sa IDENTIFICI noi contacte si oportunitati de afaceri, sa EXPERIMENTEZI prin demonstratii profesionale, testari de produse si manifestari artistice.
Inscriere Expozanti

MH Media Solution anunta continuarea inscrierilor expozantilor pentru acest eveniment, data limita pentru inscrieri fiind 1 Noiembrie 2010. Conditiile de participare ca expozant se vor comunica de catre departamentul de vanzari al MH Media Solution companiilor interesate sa expozeze in urma unei cereri de participare care poate fi completata pe siteul evenimentului, Health-Beauty-Expo.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 458
ana

Adaugat in urma cu 3386 zile, 11 Oct. 2010

Adaugat de aeon

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 294

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 19 Ian 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
tarja turunen 360 degrees

Tarja Turunen : 360 Degrees

Bucuresti, Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .