poze lansare de carte atelier de me terit pove ti parc kiseleff

Lansare de carte/Atelier de meșterit povești - Parc Kiseleff

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Decembrie 2016 17:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Bestsellerul Aventurile râmei Oli continuă cu o nouă poveste magică: AVENTURILE RÂMEI OLI ÎN LAPONIA




La mai puțin de șapte luni de la lansarea primei cărți care îl are ca protagonist pe simpaticul și temerarul pui de râmă Oli, anunțăm cu bucurie o nouă apariție editorială în colecția PanDa – Aventurile râmei Oli în Laponia – o poveste minunată despre magia sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi.
Această poveste a apărut ca urmare a succesului extraordinar înregistrat de Aventurile râmei Oli, copiii îndrăgindu-l atât de tare pe Oli încât l-au urmat la toate evenimentele și acțiunile caritabile care l-au avut în prim-plan. Micii noștri cititori au învățat din povestea lui Oli să fie curajoși, ambițioși și prietenoși și să se profite de puterea miraculoasă a fructelor și legumelor.
Vom celebra această apariție editorială printr-o lansare veselă și antrenantă marți, 20 decembrie, de la ora 17.00, în spațiul feeric creat de Teatrul Ion Creangă în parcul Kiseleff, la evenimentul Crăciunul Copiilor. Vom citi noua poveste împreună cu autoarea Olga Gudynn, Oli și prietenii lor din Laponia, vom confecționa ornamente pentru brăduțul de acasă și ne vom răsfăța cu ceai de scorțișoară, turtă dulce și cozonac.

Fiecare carte vândută din seria Oli va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că ne dorim să înseninăm viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber. De asemenea, Editura Pandora M va dona cărți pentru biblioteca micuților pacienți de la Spitalul Marie Curie.

Despre Crăciunul Copiilor:
Teatrul Ion Creangă organizează între 16 și 20 decembrie în Parcul Kiseleff din Capitală, Crăciunul copiilor, o sărbătoare pentru întreaga familie. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului București și derulat cu sprijinul Primăriei Sectorului 1 - București, partener oficial.

Pregătit cu grijă, pentru spiriduși de toate vârstele, Crăciunul copiilor are la bază tradiții frumoase și amintiri glazurate, numai bune de pus în ramă. Concerte și recitaluri, spectacole și ateliere, toate surprizele pregătite în cadrul programului sunt presărate cu un ingredient secret – spiritul sărbătorilor de iarnă – și așezate într-un decor desprins din vis: Scena colindătorilor și Satul lui Moș Crăciun.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 644
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2686 zile, 17 Dec. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .