poze lansare de carte ferestre catre copiii nostri

Lansare de carte - FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 24 Iulie 2013 19:00 - Miercuri 24 Iulie 2013
Carturesti Verona

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 0/70

Lansare de carte „FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI. Gestalt terapi pentru copii si adolescenti"”

Va invitam miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Libraria Carturesti Verona la lansarea cartii „FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti”, scrisa de Dr. Violet Oklander si publicata de editura Herald in colectia „Psihoterapia”. ( http://goo.gl/zMtEm )
„FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI. Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti” este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania.
„Faceti o pauza pentru a va aminti de propria copilarie si de luptele care se dadeau in voi pentru a intelege lumea oamenilor mari! Aceasta carte poate fi o fereastra catre copilul din interiorul vostru, ca si o fereastra catre copiii alaturi de care stati” – Barry Stevens
In cadrul acestei intalniri, invitatii nostri ne vor impartasi din experienta lor bogata in terapia Gestalt, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam, printr-un contact direct, cu ce inseamna sa lucrezi cu copiii. Evenimentul include discutii si prezentari interactive pentru o mai buna intelegere a practicilor gestalt si pentru a descoperi cu ajutorul specialistilor invitati partea practica a cartii.
La eveniment vor fi prezenti invitatii :
o Miruna Techera, psihoterapeut format in Gestalt terapie, formator si supervizor in SGTR
o Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie
o Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare
o Gabriela Deniz, editor Herald si psiholog

Moderator: Andreea Tincea, PR Editura Herald
Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifica si ofera posibilitati creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile si a cailor de acces catre universul lor (desenul, modelajul, povestile, marionetele, experientele senzoriale etc.).
„Aceasta carte este o prezentare inedita de tehnici extrem de variate de lucru cu copiii si chiar o invitatie la a descoperi altele noi – o maniera de a onora astfel creativitatea fiecaruia dintre noi.”
– Tatiana Chicu, Societatea de Gestalt Terapie din Romania
Dr. Violet Oaklander a crescut singura trei copii, are un doctorat in psihologie si doua masterate: in consilierea familiei si copilului, si in educatia speciala a copiilor cu probleme emotionale si dizabilitati de invatare. A predat in universitati americane, a condus Centrul pentru Terapia Copilului si Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar in prezent este directorul Institutului care ii poarta numele si este membra a comunitatii de specialisti in Gestalt Terapie din Los Angeles.
Prin publicarea acestui volum, Editura Herald intareste experienta de publicare a colectiei „PSIHOTERAPIA”. Situate intre traditie si inovatie, cele 15 titluri publicate
o infatiseaza elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie
o prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte
o discuta in detaliu atat experienta terapeutului, cat si pe cea a pacientului
Scrise de specialisti de renume in domeniul Terapiei si Consilierii, cu o indelungata practica la catedra si in cabinet, lucrarile descriu tehnicile si abilitatile psihoterapeutice prin intermediul exercitiilor, studiilor de caz, tranzactiilor, jocurilor si scenariilor.
Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.
………………………………………..
Participarea este libera.
Va multumim si va asteptam cu interes!

Partenerii media & culturali: Radio Romania Cultural, Romania Libera, Ziarul Ring, Copilul.ro, Gratuitor.ro, Calendar Evenimente, Filme-Carti.ro, PrWave, UrbanKid.ro, 4Arte.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Booktopia.ro, AgentiadeCarte.ro, RegieLive.ro, Studentie.ro, Bookuria.info, Zibo.ro, TraiesteConstient.ro, OrasulMeu, BigCityLife.ro, Tati.ro, InJoaca.ro, Melc-Codobelc.ro, ParintiAutentici.ro, CentrulVechi.ro, Artline.ro, TotuldespreMame.ro, SR-Club of Serial Readers, AstroCafe.ro, Doctor.ro, Bookmag.ro, PovestideCalatorie.ro
Parteneri organizare: Editura Herald ( www.edituraherald.ro) , Societatea de Gestalt Terapie din Romania (http://www.gestalt.ro/), Libraria Carturesti Verona (http://librarie.carturesti.ro/ )
Contact: andreea.tincea@edituraherald.ro, 0772 075 641

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/393748757392266/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 886
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

editura herald

Adaugat in urma cu 3928 zile, 19 Iul. 2013

Adaugat de Editura Herald

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .