poze lansare de carte leonard ancuta iubirea e amintirea unui viol

Lansare de carte - Leonard Ancuţa - Iubirea e amintirea unui viol

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Mai 2011
Club A, Blanari nr 14

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Lansare de carte - Leonard Ancuţa - Iubirea e amintirea unui viol

Herg Benet Publishers, Club A, librăria Elefant.ro şi revista Şapte Seri au plăcerea să vă invite la un eveniment în care dragostea face prăpăd în rîndul populaţiei: lansarea volumului de versuri „Iubirea e amintirea unui viol", de Leonard Ancuţa.

Pentru o cît mai bună acuitate a percepţiei sentimentelor care nasc din iubire şi cu iubire trăiesc, cu acest prilej vor veni să îşi amintească despre iubire Traian T. Coşovei şi Claudiu Komartin, două nume care nu mai au nevoie de prezentare pentru împătimiţii de literatură şi în special de poezie. De asemenea, vor mai lua cuvîntul Alexandru Voicescu, directorul Herg Benet şi Virginia Costeschi, din partea Elefant.ro. Club A va fi gazda tuturor pentru două ore de dragoste şi literatură, pentru sete şi cultură, începînd cu ora 19.30, joi 5 mai a.c.

"Versul lui Leonard Ancuța este expresia unui sentiment exprimat cu mijloace când vehemente, când înstrăinate: dar, ca la orice poet autentic, vocea lui se propagă cu viteza intensităţii. Leonard Ancuţa e un diavol cu sentimente. Dar ce diavol, dar ce sentimente...", spune despre acest volum poetul Traian T. Coşovei.

"Sub atanorul în care-şi prepară deliciile şi otrăvurile poetice, Leonard Ancuţa pompează combustibili cu asiduitate, riscând uneori să supraîncălzească agregatul, dar până la urmă poezia cam asta face dintotdeauna: se joacă cu focul. „Sunt plin de bucuria unei lumi care moare" mi se pare una dintre expresiile inspirate prin cheia căreia poate fi descuiată această carte de poezii de dragoste, dezgust, iluminare, descompunere şi moarte", remarcă la acest volum poetul Ioan Es. Pop.

Programul artistic al serii va include un moment poetico-teatral cu actorul Iulian Gliţă iar la final va fi un concert live susţinut de Comandorul Hoisan.

***

Leonard Ancuța, poet și prozator, autor al romanelor Control și !NFERNUL, lansează cititorilor o nouă provocare: "Iubirea e amintirea unui viol", la editura Herg Benet Publishers. Sub masca dură, violentă, a titlului de pe copertă descoperi însă o lume aparte în care se îmbină stări puternice, contagioase, penetrante-, cu sfiala și firavul unor sentimente a căror lumină tremură ca pieptul unei fecioare la vederea iubitului.

Leonard Ancuța privește iubirea de dinăuntrul ei, s-ar putea spune că vede lumea prin ochii iubirii pe care o locuiește – un ghost in the machine care vorbește despre lumea exterioară, despre viață, tocmai știind și filtrînd prin tesătura fină ca puful de pe aripile unui fluture a sufletului său o realitate care de foarte multe ori a fost construită din sentimente antagonice dragostei.

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii: http://www.cluba.ro/evenimente-club-a/item/185-lansare-de-carte-leonard-ancuta-iubirea-e-amintirea-unui-viol

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 732
Cuvinte cheie: Bucuresti
anca

Adaugat in urma cu 4739 zile, 29 Apr. 2011

Adaugat de dana.anca20

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 38

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .