poze mobila expo 2016

MOBILA EXPO 2016

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Aprilie 2016 10:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Alege stilul casei tale, la MOBILA Expo, între 7 - 10 aprilie 2016! Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat în stil clasic, o sofa pentru un spaţiu eclectic, o comodă TV în stil mid-century modern sau un spaţiu de birou contemporan?



Locul unde găseşti sute de piese de mobilier în variate stiluri, soluţii şi sfaturi potrivite pentru decorare interioară este Târgul de mobilă cu vânzare – MOBILA Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producători de mobilă are loc între 7 şi 10 aprilie 2016, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, Pavilioanele C4 şi C5.

De la living la dormitor, de la baie la bucătărie, de la saloane la camere pentru copii şi tineri, vizitatorii MOBILA Expo vor avea parte de o incursiune în universul diferitelor stiluri de mobilat locuinţa sau biroul.

În Pavilioanele C4 şi C5, la ROMEXPO se vor regăsi numai companii producătoare care vor expune propriile piese de mobilier şi obiecte decorative de interior.

Vizitatorii vor putea, astfel, discuta direct cu cei care proiectează şi produc mobilă şi care au experienţa necesară şi suficientă în a furniza informaţii şi sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spaţii de locuit sau celor destinate activităţilor profesionale.

Modernul şi clasicul, tradiţionalul şi contemporanul se vor îmbina în liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achiziţionate la MOBILA Expo 2016.

Publicul va putea alege dintre sute de oferte de mobilă, în funcţie de bugetul de care dispune, camera care se doreşte decorată sau stilul preferat.

MOBILA Expo înseamnă mobilier la preţuri rezonabile, realizat în culori, materiale şi finisaje aparţinând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la târg nu lipsesc modele diferite de:

- canapele, fotolii, scaune;
- soluţii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
- mobilier şi accesorii de baie şi bucătărie, bucătării compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricărei dimensiuni de spaţiu;
- obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
- mobilier pentru spaţiile de birouri.

MOBILA EXPO este un târg de mobilă cu vânzare organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Prima ediţie a avut loc în primăvara anului 2015 şi a fost un succes atât din punct de vedere al numărului de expozanţi, producători români de mobilă, cât şi al numărului de vizitatori care au trecut pragul ROMEXPO.

Program de vizitare:

vineri-sâmbătă, 7- 9 aprilie 2016, orele 10:00 – 18:00
duminică, 10 aprilie, orele 10:00 – 16:00

Loc de desfăşurare:
Pavilioanele C4 şi C5

Bilet de intrare:

Adulţi/studenţi: 10 lei
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate: Intrare gratuită.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 921
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2960 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .