poze noaptea alba a galeriilor nag 6

NOAPTEA ALBA A GALERIILOR - NAG #6

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Mai 2012 20:00 - Sâmbătă 26 Mai 2012
Diverse locatii

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti. 30 de locatii NAG#6 marcheaza un program variat in care publicul este invitat sa participe la vernisaje ale unor artisti prezentati in premiera, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte care speram ca vor deveni puncte de reper in promovarea artei contemporane romanesti sau vizionarea celor mai importante locatii participante la Bucharest Biennale 5. Programul detaliat si harta galeriilor vor fi puse la dispozitie publicului in toate locatiile participante iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descarca formatul printabil.

Incepind cu 2012 vom propune publicului doua editii anuale ale Noptii Albe a Galeriilor: editia Primavara-Vara si editia Toamna-Iarna. Diferenta dintre cele 2 evenimente consta in producerea unor proiecte curatoriale speciale pentru programul NAG Primavara-Vara, proiecte ce vor promova tinerii artisti emergenti din Bucuresti si din tara. Aceasta directie dedicata producerii de proiecte noi va deveni exclusiva o data cu editia NAG din primavara anului 2013. NAG Toamna-Iarna 2012 se va desfasura în 28 Septembrie si va prezenta marelui public toate galeriilor si spatiile de arta bucurestene, propunindu-si promovarea tuturor formelor de arta. Conditiile de participare pentru editia de NAG din 28 Septembrie 2012 vor fi comunicate oficial la sfirsitul lunii Mai.

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor - NAG#6 realizat de catre Asociatia Ephemair este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank cu sustinerea partenerilor: MNAC, BB5 si Asociatia Oblica. Partener principal media: Radio Guerilla. Partenerii media: Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin

Echipa NAG #6: Suzana Dan - organizator, Silvia Rogozea – coordonator, Serban Jipa – consultant, Studio Set – identitate vizuala, Augustina Stanciu – producator proiect special NAG#6, Leontina Rotaru – coordonator voluntari.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825
Cuvinte cheie: Bucuresti
gabriela

Adaugat in urma cu 4359 zile, 18 Mai. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .