poze noaptea alba a galeriilor

NOAPTEA ALBA A GALERIILOR

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Iunie 2011 21:00 - Sâmbătă 11 Iunie 2011
Bucuresti, Cluj

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Cincizeci si cinci de locatii in Bucuresti si doisprezece galerii si spatii alternative din Cluj participa la cea de-a cincea editie a Noptii Albe a Galeriilor.

Diversitatea evenimentelor si a locatiilor cuprinse in programul NAG a devenit deja un lucru obisnuit pentru public. Expozitii, performance-uri, auditii, concerte, expozitii de street-art prezentate in galerii deja consacrate, in galerii nou infiintate, spatii alternative sau institutii transformate pentru o noapte intr-o galerie de arta, toate acestea formeaza un program efervescent si dinamic care promoveaza arta contemporana si tinerii artisti romani.

Programul/harta le puteti gasi in format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, in suplimentul special 24FUN si in locatiile participante la acest eveniment.

Bicicleta este si in acest an prietena traseului NAG#5! Cicloteque si Asociatia Green Revolution ne ajuta sa oferim publicului NAG biciclete gratuit; mai multe detalii pentru inscrieri se pot gasi pe www.noapteagaleriilor.ro.



Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor - NAG#5 realizat de catre Asociatia Ephemair este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor: MNAC Bucuresti, CICLOTEQUE. Asociatia Green Revolution si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

Partenerii media ai NAG#5 sint: ILLY, feeder.ro, Radio Romania Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte si Tataia.

Mai multe detalii: http://www.noapteagaleriilor.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808
Cuvinte cheie: Bucuresti
gabriela

Adaugat in urma cu 4684 zile, 02 Iun. 2011

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 803

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .