poze  ofera i un zambet poate fi singurul expozitie de fotografie

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”- expozitie de fotografie

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Martie 2021 10:00 - Luni 8 Martie 2021
str Liviu Rebreanu Nr 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 100/2000

În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor.

Pentru că luna martie este o invitație deschisă spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea și prilejul oportun să înțelegem că frumusețea fiecărei femei înflorește într-un mediu sigur, clădit pe încredere și respect.

ParkLake s-a alăturat campaniei – „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”, inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.
În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Expoziția se va încheia prin organizarea unei licitații, urmând ca fondurile strânse să fie direcționate Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului că violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiilor acestora.

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

Toți împătimiții modei sunt așteptați să descopere noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să își aleagă articolele care le definesc cel mai bine stilul.

Timp de o lună, în perioada 01 martie - 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake recompensează shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 389
ioana marin

Adaugat in urma cu 641 zile, 25 Feb. 2021

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 98

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
atelier de ziua romaniei pictura tradi ionala pe lemn la sediu

ATELIER DE ZIUA ROMÂNIEI: PICTURĂ TRADIȚIONALĂ PE LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
curs de pictura in culori acrilice la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN CULORI ACRILICE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .