poze  ofera i un zambet poate fi singurul expozitie de fotografie

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”- expozitie de fotografie

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Martie 2021 10:00 - Luni 8 Martie 2021
str Liviu Rebreanu Nr 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 100/2000

În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor.

Pentru că luna martie este o invitație deschisă spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea și prilejul oportun să înțelegem că frumusețea fiecărei femei înflorește într-un mediu sigur, clădit pe încredere și respect.

ParkLake s-a alăturat campaniei – „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”, inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.
În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Expoziția se va încheia prin organizarea unei licitații, urmând ca fondurile strânse să fie direcționate Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului că violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiilor acestora.

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

Toți împătimiții modei sunt așteptați să descopere noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să își aleagă articolele care le definesc cel mai bine stilul.

Timp de o lună, în perioada 01 martie - 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake recompensează shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 93
mihaela udrea

Adaugat in urma cu 48 zile, 25 Feb. 2021

Adaugat de miki_udrea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 78

Alte Evenimente din Bucuresti
curs de ilustra ie la sediu

CURS DE ILUSTRAȚIE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 25 Aprilie 2021
nevoia de recunoa tere workshop online

Nevoia de recunoaștere - workshop online

Bucuresti, Bucuresti. 14 Apr 2021 - 14 Apr 2021
baby boom show virtual

Baby Boom Show Virtual

Bucuresti, Bucuresti. 20 Mai 2021 - 23 Mai 2021
curs de manga pentru copii 8 13 ani online

CURS DE MANGA PENTRU COPII (8-13 ANI) – ONLINE

Bucuresti, Bucuresti. Joi 15 Aprilie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .