poze primul bestseller al tinerei scriitoare silvia radu

Primul bestseller al tinerei scriitoare Silvia Radu

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Aprilie 2013 - Sâmbătă 20 Aprilie 2013
Colegiul National Mihai Viteazul (Pache Protopopescu nr 62)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Pe 20 aprilie, Silvia Radu lansează povestea unei tinere care este tot timpul în căutarea dragostei adevărate. Se aruncă în valurile vieţii cu zâmbete, cu lacrimi, cu bucurie şi cu tristeţe dar cu multă încredere şi poftă de a fi fericită.

Cartea este intitulată « Declaraţie Discretă De Dragoste » şi scopul acesteia este de a trezi în cititor dorinţa de a-şi arăta sentimentele celor dragi şi de a le dezvălui că omul nu este niciodată singur prin poveştile pe care le trăieşte. Totodată, cartea este o « declaraţie discretă » pentru oamenii pe care Silvia i-a cunoscut şi care au ajutat-o să înţeleagă că numai alături de ceilalţi putem crea lucruri extraordinare.
Povestea Silviei transmite cititorului curajul de a visa şi a de a-şi îndeplini visele, de a lupta pentru a cunoaşte fericirea şi de a învăţa să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze. Cartea este un izvor de pasiune, schimbare, inspiraţie şi dezvoltare.
Evenimentul de lansare va fi o împletire armonioasă între muzică, dans şi lectură, un spectacol al oamenilor frumoşi care sunt invitaţi să ia parte la un moment deosebit dirijat cu prietenie de Silvia Radu.
Lansarea cărţii « Declaraţie Discretă De Dragoste » va avea loc pe 20 aprilie 2013, ora 12 in Sala de Festivitati a Colegiului National Mihai Viteazul, din Bucuresti.

Despre autor :
Silvia Radu s-a născut în Bucureşti, pe 20 aprilie 1989. A absolvit Academia de Studii Economice în 2011, iar viaţa ei profesională a luat o întorsătură interesantă în 2008, când a devenit voluntară în ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România). Împreună cu ASER, a organizat diverse proiecte de dezvoltare personală şi profesională pentru studenţi, ca anul următor să devin a preşedinta asociaţiei. Amprenta ei se observă şi în proiectul FORCE, Şcoala de Vară pentru liceeni. Ulterior, a creat un nou drum pentru tinerii pasionaţi de lumea Diplomaţiei prin proiectul Clubul Studenţilor Diplomaţi.
Mânată de pasiune, dragoste pentru oameni şi dorinţa de a schimba lumea, parcursul ei profesional a fost unul interesant. A fost Community Manager la Bootcamp University şi Fundaţia Alpha Leadership, cofondator al asociaţiei ADAMOS, precum şi PR Manager pentru o firmă de entertainment.
În prezent lucrează la compania Agenius ca Project Manager şi Consultant Vânzări. Având energie pentru a iniţia proiectele dragi inimii sale şi-a deschis propria firmă prin intermediul căreia va deschide porţile unei “Şcoli de dans şi Bune maniere.”
Cariera sa de scriitoare va debuta pe 20 aprilie, o dată cu prima carte din Trilogia Dragostei : « Declaraţie Discretă De Dragoste ». Acest debut, la vârsta de 24 de ani, vine ca o surpriză pentru cunoscuţii autoarei şi reprezintă o completare a credinţelor şi pasiunilor ei, precum şi o modalitate de a împărtăşi o parte din experienţele şi lucrurile pe care le-a învăţat.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/589195044431770/?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1312
andreea ionita

Adaugat in urma cu 4005 zile, 10 Apr. 2013

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .