poze sore va fi pictata live de guido daniele in baneasa shopping city

Sore va fi pictata live de Guido Daniele,in Baneasa Shopping City

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Iunie 2014 11:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Sesiunea de pictura live va deschide expunerea colectiei „Handimals – Wildlife on the Human Hand” a artistului Guido Daniele

Intre 30 mai si 9 iunie, Baneasa Shopping City prezinta, in premiera in Romania, o colectie de fotografie unica, celebra in toata lumea: „Handimals – Wildlife on the Human Hand”.
„Handimals – Wildlife on the Human Hand” semnata de Guido Daniele cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi pe maini, ce ilustreaza diferite animale. Detaliile fine si poziţia atent studiata a mainilor subiecţilor fac din lucrarile care compun aceasta colectie copii fidele ale naturii. Atat picturile, cat si fotografiile sunt realizate de artistul Guido Daniele.
Pentru a celebra inaugurarea interesantei colecţii, pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictata de artistul italian. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11:00, in zona Town Square (langa brutaria PAUL) la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City. Dupa sesiunea de pictura, Sore va sta de vorba cu fanii sai si va oferi celor prezenti autografe. Artista este primul model din Romania cu care Guido Daniele va colabora.
Cu o experienţa de peste 40 de ani in domeniul artei, Guido Daniele s-a remarcat ca ilustrator hiper-realist. Artistul a devenit celebru pentru picturile sale extrem de creative: asezandu-si modelele in diverse poziţii, Guido le foloseste corpul drept panza vie, recreand portrete si peisaje uimitor de realiste. De-a lungul timpului, lucrarile sale au fost aplaudate in toata lumea.
Evenimentul „Handimals – Wildlife on the Human Hand” face parte din saptamana pe care Baneasa Shopping City o dedica familiei, oferind experiente noi si inedite, prin care vizitatorii de toate varstele isi pot exersa imaginatia creativa.
Totodata, unul dintre vizitatorii centrului comercial se va bucura de o experienta unica: va fi protagonistul urmatoarei sesiuni de live painting. Guido Daniele va picta urmatoarea sa creatie pe mana unui roman norocos, pe data de 8 iunie, incepand cu ora 16:00! Pentru a castiga, participantii trebuie sa completeze cuponul oferit de catre promoterii din centrul comercial.
In acelasi timp, in primele doua weeked-uri din luna iunie, cei mici vor putea face primii pasi in lumea artei, inspirati de picturile lui Guido Daniele. In cadrul atelierelor organizate in parteneriat cu scoala de arta Rembrandt, copiii vor invata tehnici de quiling, origami sau decorare de manusi.
Mai multe detalii despre colectia „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, concurs si programul atelierelor pentru copii sunt disponibile pe http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1296

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3616 zile, 27 Mai. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .