poze suvenir de alba iulia
poze suvenir de alba iulia poze suvenir de alba iulia poze suvenir de alba iulia

Suvenir de Alba Iulia

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 11 August 2015 11:00 - Marţi 18 August 2015
strada Academiei, nr. 15

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Elite Art Gallery, gazda Suvenirului de Alba Iulia

În perioada 11 – 18 August 2015, Elite Art Gallery va găzdui expoziţia Suvenir de Alba Iulia, ce va reuni opere de artă plastică și decorativă ce au fost expuse într-un cadru neconvențional, în cadrul proiectului cu același nume, cât şi în proiectele “Suvenir de Bucureşti” şi “Suvenir de Sibiu”.

Expoziţia este semnată de artiștii: LOREDANA STANCU, VERA DAN, MIHAIL GAVRIL, MIRELA HAGIU, CORA POSTELNICU, CORINA PREDA PERIANU, LUCIA PUŞCAŞU, VASILE CORLĂŢAN, SANDA BUŢIU, ADRIANA ȘEITĂNESCU, MARIANA VESA. Lucrări din proiectele anterioare vor prezenta ALEXANDRU ARICIU şi ANA PONTA pentru Suvenir de Bucureşti și CĂTĂLIN C. BOTEZATU pentru Suvenir de Sibiu.

“Suvenir de Alba” este un concept dezvoltat de ELITE ART GALLERY şi implementat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, care a avut loc în acest an în perioada 19 - 21 iunie în Piața Cetății din Alba Iulia, ce propune facilitarea accesului pentru publicul larg și turiști la evenimente culturale şi artistice pe plan local şi regional și dezvăluirea valorilor orașului.

În acest an, pentru o prezentare inedită a proiectului cultural, un camion cu artă a fost amplasat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia în perioada 19 – 21 iunie, iar opere de artă, accesorii, obiecte de artă au fost expuse într-un cadru neconvenţional.

Mircea Hava, primarul orașului, ne confirmă faptul că Alba Iulia este diferenţa dintre unde eşti şi unde ai vrea să fii. Este orașul în care vezi, ştii, asculţi, guşti, cunoşti, înțelegi, creezi și explorezi. Este locul care are mereu ceva nou cu care să te surprindă şi ceva atât de frumos și cu valoare în timp care să te impresioneze.

În acest context, proiectul „Suvenir de Alba Iulia”, propus de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO vă invită să participaţi la un efort comun de regăsire a identităţii, de localizare si apoi de reprezentare a simbolisticii locale, care să definească spiritul oraşului. Acest exerciţiu poate fi denumit simplu „suvenir”, care poate semnifica o stare, un fapt, un obiect, o amintire...

ELITE ART GALLERY este locul unde iubitorii de artă vor găsi întotdeauna obiecte artistice excepționale, realizate de artiști plastici profesioniști, activitatea expozițională a galeriei având în portofoliu numeroase proiecte de artă vizuală, expoziții itinerante, tabere și programe de mecenat – www.eliteart-gallery.com.

Proiectul Suvenir de Alba Iulia este o iniţiativă culturală sprijinită de Primăria Municipiului Alba Iulia și organizată în parteneriat cu Elite Art Gallery, şi a avut loc în contextul organizării ediției din 2015 a Sărbătorii Muzicii, eveniment devenit tradiție în Alba Iulia.

Organizatori: Primăria Municipiului Alba Iulia, Elite Art Gallery
Parteneri: MAN, CTEtrailers, Automobile Bavaria Group, Săptămâna Haferland, Madame Lucie

Mai multe detalii: http://eliteart-gallery.com/?page_id=5340

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1466
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

eliteart galerie

Adaugat in urma cu 3177 zile, 07 Aug. 2015

Adaugat de EliteArt7623

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .