poze wild nature o expozi ie interactiva captivanta

WILD Nature – O expoziție interactivă captivantă

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Mai 2023 10:30 - Joi 8 Iunie 2023
Park Lake Shopping Center, Str. Liviu Rebreanu nr 4, sector 3

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 500/1000

În perioada 26 Mai – 8 Iunie, în ParkLake te așteaptă o incursiune în universul interactiv. Vino alături de cei mici și descoperiți împreună Wild Nature, o expoziție interactivă care vă va transporta într-o lume digitală captivantă și educativă.

Timp de două săptămâni, Main Square-ul din ParkLake va deveni locul favorit al celor mici, oferind o alternativă la spațiile convenționale de joacă. În luna dedicată lor, ParkLake continuă tradiția surprizelor cu o expoziție inovatoare care le permite copiilor să experimenteze aventuri educative și palpitante.

Elementul central al Wild Nature îl reprezintă celebra interacțiune din cadrul unor muzee din Statele Unite ale Americii sau Spania: cei mici vor sta la mese, își vor folosi imaginația pentru a desena fluturi cu creioane colorate care prind viață într-o animație, pe un ecran, totul în timp real.

Cinci instalații de neratat

Pe lângă experiența fluturilor, expoziția Wild Nature propune patru experiențe care au ca personaje centrale diferite animale.

Maimuța, unde utilizatorii se transpun în rolul unei maimuțe și își folosesc corpul pentru a se feri de nucile de cocos și a culege cât mai multe banane. Leul, o experiență care folosește speech recognition, utilizatorii vorbesc cu leul, îi dau comenzi și acesta răspunde prin abilitățile sale desăvârșite de dansator. Safari, o experiență de realitate virtuală în care utilizatorii se transpun într-un safari.
Elefantul ghidează copiii până la animalele prietenoase unde au de realizat mai multe interacțiuni pentru a le oferi hrană și apă, folosind tehnologia hand-tracking. Iar în cele din urmă, Zebra și Ursul, o experiență de body tracking în care utilizatorii se vor strădui să alerge pe loc, pentru a ajuta animalele să câștige cursa.

Componenta educativă a expoziției este completată de copacul interactiv care va oferi informații prețioase despre natură și protejarea acesteia.Dezvoltat de Yoyo Events și Emil Drăgan, realizatorul conceptului și al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, ce oferă experiențe unice pentru cei mici, îmbinând educația si cultura cu tehnologia.

Vara începe cu ParkLake!Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Mai multe detalii: https://web.facebook.com/ParkLakeShoppingCenter

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 726
ioana marin

Adaugat in urma cu 316 zile, 18 Mai. 2023

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .