poze zilele artelor focului ateliere deschise de ceramica sticla metal

Zilele Artelor Focului.Ateliere Deschise de Ceramica.Sticla.Metal

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Noiembrie 2016 12:00 - Duminică 13 Noiembrie 2016
Adresele atelierelor sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.ateliere.net

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

A doua editie a evenimentului Zilele Artelor Focului. Ateliere Deschise de Ceramica, Sticla si Metal, organizata in cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, se va desfasura timp de doua weekenduri consecutive, 12/13 si 19/20 noiembrie 2016, in Bucuresti.

Saptesprezece artisti vizuali deschid publicului bucurestean spatiile lor de creatie, locuri cu o incarcatura speciala, unde se nasc ideile ce se transpun in lucrari de arta, prin maiestria stapanirii focul: Ciprian Ariciu (ceramica), Lucian Butucariu (sticla), Maria Roxana Cioata (ceramica), Cristina Ciobanu (ceramica), Misha Diaconu (metal), Daniela Fainis (ceramica), Marian Gheorghe (metal), Catalin Hrimiuc (sticla), Calin Musat (metal), Costel Iacob (metal), Ileana Dana Marinescu (metal), Nicolae Moldovan, (ceramica), David Leonid Olteanu (ceramica-sticla), Catalin Oancea (metal), Ileana Oancea (metal), Victor Olivier Sararu (sticla-metal), Iulian Virtopeanu (ceramica).

Timp de patru zile, in weekendurile 12/13 si 19/20 noiembrie 2016, artistii implicati in eveniment vor fi pregatiti sa-si prezinte atelierele si lucrarile realizate, sa sustina demonstratii, sa prezinte lucrari in diferite faze de creatie si tehnici de lucru, sa prezinte cursurile pe care le desfasoara, sa amenajeze mini-expozitii, sa ofere reduceri sau oferte speciale de preturi pe aceasta perioada.

Pentru a facilita accesul publicului in ateliere, organizatorul pune la dispozitie un sistem de directionare prin aplicatia pentru smartphone Ateliere.

A doua editie a Zilelor Artelor Focului este sustinuta de Ministerul Culturii si Arcub si realizata cu sprijinul partenerului principal al acestei editii Apulum Alba Iulia, fabrica de portelan cu traditie de peste 45 de ani.

Mai multe informatii despre eveniment in pagina de web www.zileleartelorfocului.ro, la adresa de email info@ateliere.net sau la telefon 0723 825 800. Acest eveniment este gratuit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 788

Eveniment postat de organizator

fauritori de frumos

Adaugat in urma cu 2714 zile, 10 Nov. 2016

Adaugat de fauritori@gmail.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .