poze premiile gopo la bucuresti

Premiile Gopo la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Martie 2013

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Cea de-a saptea editie a Galei Premiilor Gopo, eveniment ce recompenseaza realizarile anuale ale cinematografiei autohtone, va avea loc pe 25 martie 2013, in Bucuresti.

Organizatorii au decis ca in acest an sa renunte la sprijinul financiar acordat de Centrul National al Cinematografiei (CNC) la ultima sesiune de finantare pentru actiuni si manifestari cinematografice.

In contextul unei cinematografii tot mai sarace, lipsita de orice strategie sau viziune de dezvoltare in viitor, organizatorii considera ca Premiile Gopo, un eveniment dedicat valorilor filmului romanesc, nu trebuie sa se mai asocieze cu CNC, institutie care trebuie reformata din temelii pentru a asigura o altfel de prezenta si vizibilitate a filmului romanesc pe plan local si international.

Inscrierile pentru cea de-a saptea editie se fac pana pe data de 4 februarie 2013. Eligibile pentru a fi jurizate si nominalizate la Premiile Gopo 2013 sunt scurt si lung metrajele de fictiune, precum si documentarele, productii romanesti sau coproductii cu participare majoritar romaneasca, care au avut premiera in festivalurile, pe marile si micile ecrane din Romania in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2012.

Conform regulamentului Premiilor Gopo, toate filmele de lung metraj eligibile (care au beneficiat de cel putin o saptamana de distributie in cinematografe) vor fi luate in considerare de catre juriul de preselectie. Organizatorii vor solicita producatorilor completarea unei Fise tehnice pentru a asigura acuratetea informatiilor vehiculate in procesul de jurizare si nominalizare.

In cazul filmelor eligibile exclusiv la categoriile Cel mai Bun Scurtmetraj, respectiv Cel mai Bun Film Documentar, inscrierea filmului de catre producatori este obligatorie, pentru ca acestea sa fie luate in calcul de catre juriul care va decide nominalizarile. Cate o copie a unui DVD screener pentru fiecare film inscris va fi trimisa prin posta sau curier, in plic inchis, cu mentiunea PRESELECTIE PREMIILE GOPO, pe adresa Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR): Str. Popa Soare nr. 52, sector 2, Bucuresti, in atentia Roxanei Elekes (coordonator de productie al Premiilor Gopo).

Mai multe detalii: http://www.4arte.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1233
popadriana

Adaugat in urma cu 2678 zile, 28 Ian. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .