poze graffiti wrooom 4

Graffiti Wrooom #4

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Iunie 2017 10:00 - Sâmbătă 10 Iunie 2017
Splaiul Unirii, nr. 643-673, Sector 3, Bucureşti

Categorii: Festivaluri , Inaugurari , Targuri

Numar min/max participanti: 400/600

Grafitti Wrooom: un micro-festival urban pus pe roți de MIDOCAR.

Reprezentanța MIDOCAR Vitan redevine gazda micro-festivalului urban Graffiti Wrooom, ajuns la a 4-a ediție. Pe 10 iunie, asfaltul va fi acoperit de gazon și cerul de culori. Mașinile noi se întâlnesc cu cele clasice, vom aniversa istoria auto, se va testa progresul și tehnologia Audi și Volkswagen. Nu vor lipsi manifestările pop-art și cele mai interesante proiecte din București.

Ediția din acest an a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom este una cu totul specială. MIDOCAR aniversează 25 de ani de când a livrat primele modele Audi și Volkswagen în România, motiv pentru care întregul eveniment gravitează în jurul acestei tematici. De la spațiul dedicat istoriei dealer-ului, până la micile elemente decorative sau proiectele artiștilor prezenți la festival, totul va transmite câte puțin din ceea ce este astăzi MIDOCAR.

Motivele de aniversare nu se opresc aici. Ajuns la 70 de ani de la prima schiță, Volkswagen Bulli va avea un spațiu outdoor dedicat, în care va povesti invitaților despre istoria celor șase generații. Iar cele 25 de momente importante Audi Tradition, aniversate în 2017, vor putea fi regăsite în cadrul unei inedite galerii de fotografii.

Retro Camping Display, o senzațională expoziție de Van-uri T2 și Beetle-uri; Playground Area, locul de joacă fără limită de vârstă; Golf Corner, spațiul nonconformist, ce invită la explorarea tehnologiilor de ultimă generație disponibile pe noile Volkswagen Golf GTI și GTD, animat de jocuri de golf. Acestea sunt încă trei motive pentru care credem că vizitatorii și clienții noștri vor avea parte de multă relaxare.

În cadrul evenimentului, publicul va putea interacționa și cu modele spectaculoase, precum noul Volkswagen Arteon, Audi Q7 e-tron sau Volkswagen Multivan SIX Generation. În contrast, showroom-ul Volkswagen va găzdui un display de tipul „Exploded View” al unui Volkswagen Käfer, proaspăt recondiționat și încă neasamblat.

Nu vor lipsi de la Graffiti Wrooom artiști talentați și cele mai interesante proiecte din București. Expozanții cu idei originale își vor prezenta proiectele și vor desfășura ateliere interactive, în timp ce curtea reprezentanței din Vitan va prinde culoare printr-un graffiti by Partialcolor, ce va sintetiza 25 de ani de Audi și Volkswagen în România. A 4-a ediție Graffiti Wrooom îi aduce la MIDOCAR Vitan pe: Alexandru Mariș, All4Smile, Bicicletele Pegas, Ilik'Art, Chocolat Salon, Fairies Touch, Handmade Revolution, Kendama Romania, Minor Swing, Muțunache, Pink Zipper, Radu Fugărescu Photography, Vegart, Velio Gifts, The Bus, Time In, Wood Be Nice.

Tabloul general al evenimentului va fi completat de sesiuni de test drive și de oferte de service la prețuri speciale.

Parteneri: Castrol Romania si Porsche Finance Group.
Evenimentul este organizat cu sprijinul: Autobaza si Volkswagen Classic Club.Mai multe detalii: http://www.midocar.ro/wrooom/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 853

Eveniment postat de organizator

amalia buhaev

Adaugat in urma cu 1940 zile, 06 Iun. 2017

Adaugat de Amalia15435

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .