poze sport arena streetball in piata universitatii

Sport Arena Streetball in Piata Universitatii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Iulie 2013 - Duminică 28 Iulie 2013

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Poiana Urbana te provoaca la sport si distractie: Sport Arena Streetball va organiza, pentru al doilea an consecutiv, unul dintre cele mai puternice turnee de baschet 3×3 din Europa Centrala si de Est.

Competiţia va avea loc in zilele de 27 si 28 iulie 2013, in cadrul evenimentului Poiana Urbana, din Piata Universitatii, Bucuresti.
Cele mai bune patru echipe din Romania, alaturi de 12 dintre cele mai bune echipe din Europa Centrala vor lupta pentru un loc in circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour si un premiu de 5.000 de dolari. Spectacolul va fi completat de trupa Da Move Crew din Italia, care reuneste, intr-un show unic, momente de freestyle cu mingea de baschet, slam-dunk-uri, dans si acrobatie.
Accesul spectatorilor la Sport Arena Steetball @ Poiana Urbana este gratuit. Acestia vor avea parte, pe parcursul celor doua zile de competitie de nenumarate concursuri cu premii si surprize din partea organizatorilor. De asemenea, incepand cu 24 iulie, in afara programului partidelor, oricine poate juca gratuit baschet pe terenurile amplasate in Piata Universitatii!
Campioana mondiala, Serbia, va juca la Sport Arena Streetball @ Poiana Urbana, toti cei patru componenti care anul trecut au cucerit medaliile de aur, confirmand prezenta pentru turneul din capitala.
După un sezon 2012 in care echipa Sport Arena UPB a incheiat pe locul sase FIBA 3×3 World Tour Final, de la Miami, romanii vor incerca si în acest an sa ajunga in elita baschetului mondial 3×3. Doi dintre cel mai bine clasati jucatori romani in ierarhia mondiala, Angel Santana si Cătălin Vlaicu, ambii jucatori in Liga Nationala de Baschet si membrii ai echipei de la Miami, vor evolua si ei in cadrul Sport Arena Steetball.

Mai multe detalii: http://www.musicaddict.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3923 zile, 24 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .