poze trikids bucuresti o zi de sport si miscare pentru copii

Trikids Bucuresti, o zi de sport si miscare pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Octombrie 2013 10:00
Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf“

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Clubul Sportiv smartatletic si Fundatia Chance for Life va invita duminica, 13 octombrie 2013, incepand cu ora 10:00, la cea de a II-a editie TriKids Bucuresti. Evenimentul, unic in Romania, implica copiii de la 4 pana la 14 ani in activitati sportive precum alergarea si mersul pe bicicleta intr-un cadru competitiv

Clubul Sportiv smartatletic va invita duminica, 13 octombrie 2013, incepand cu ora 10:00, la cea de a II-a editie TriKids Bucuresti. Evenimentul, unic in Romania, implica copiii de la 4 pana la 14 ani in activitati sportive precum alergarea si mersul pe bicicleta intr-un cadru competitiv desfasurat pe Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf“.
Cei mici vor beneficia de atentie si siguranta pe tot parcursul competitiei, dar si de numeroase premii din partea organizatorilor.
TriKids Bucuresti este singurul eveniment multisportiv din Romania dedicat in exclusivitate copiilor. Obiectivul principal este acela de a promova sportul de masa in randul copiilor, prin activitati special dedicate lor.
Miscarea, joaca si voia buna sunt cele trei ingrediente care vor da savoare concursului. Indiferent de varsta si pregatire sportiva, copiii se vor putea intrece in cadrul unei competitii prietenoase unde entuziasmul va fi la cote maxime, pentru ca TriKids este mai mult decat un eveniment-concurs, este o stare de spririt.
Dupa o editie de TriKids Bucuresti incheiata cu succes anul trecut, cu peste 500 de participanti, anul acesta smartatletic continua sa promoveze sportul de masa ca o activitate fireasca si accesibila pentru copii.
Partenerul principal al evenimentului este Primaria Sector 1 Bucuresti. Partener media: Realitatea TV. Anul acesta TriKids Bucuresti se va desfasura cu sprijinul partenerilor: Federatia Romana de Rugby, Gazeta Sporturilor, Orange, Skoda, Castrol, Anima si Dorna.

Mai multe detalii: http://www.smartatletic.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 798

Eveniment postat de organizator

cristina niculae

Adaugat in urma cu 3847 zile, 07 Oct. 2013

Adaugat de Chance For Life

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .