poze festivalul micului cel mare parcul national

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE, PARCUL NATIONAL

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 30 Aprilie 2019 12:00 - Duminică 5 Mai 2019
Parcul National Lia Manoliu, Bd-ul Basarabia (fost 23 August)

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Polul distractiei de 1 Mai se muta anul acesta in Parcul National din sector 2 Bucuresti, la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!!! Petrecem1 MAI MUNCITORESC toata saptamana, începând de MARTI 30 APRILIE şi până DUMINICĂ 5 MAI, aşa cum se cuvine, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vita, porc,peste sau curcan si mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece! 1 MAI MUNCITORESC CU 1 MIC REGESC! Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE 100 DE METRI! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească!

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE
30 APRILIE- 5 MAI 2019, PARCUL NAȚIONAL

Polul distractiei de 1 Mai se muta anul acesta in Parcul National din sector 2 Bucuresti, la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!!!
Petrecem1 MAI MUNCITORESC toata saptamana, începând de MARTI 30 APRILIE şi până DUMINICĂ 5 MAI, aşa cum se cuvine, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vita, porc,peste sau curcan si mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
1 MAI MUNCITORESC CU 1 MIC REGESC!
Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE 100 DE METRI! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească!

Şi pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste un mic, inventăm şi reţete noi pentru cele mai sofisticate gusturi: mici din peşte sau curcan! Indiferent de reţetă, regula e clară: micii trebuie stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
FESTIVALUL MICULUI CEL MARE editia a VII-a, pregateste anul acesta vizitatorilor o surpriza URIAȘĂ!Uriașă, pentru ca am pregatit un show pe cinste, unde toata lumea va avea de câștigat!
CONCURSUL DE MÂNCAT MICI !!! PREMII SUBSTANTIALE PENTRU PARTICIPANTI SI CASTIGATORI!!DORITORII SUNT AȘTEPTAȚI PENTRU ÎNSCRIERI MIERCURI, 1 MAI, ORA 10:00, DOAR CU TALENTUL SI POFTA DE A MÂNCA!!!
Ospatul din Parcul National va fi inveselit in cantec si joc, pe masura generozitatii gazdelor, a organizatorilor, spre bucuria oaspetilor, de asemenea nelipsita fiind competitia inedita de mancat mici.
Pe langa vedeta evenimentului, Micul Cel Mare,va mai puteti infrupta din pastrama la ceaun, bulzul traditional, carnati, tocanite si tochituri gatite dupa retete vechi traditionale, frigarui, fripturi, gratare aromate si mancare la ceaun cu nemiluita!
Toate aceste bunatati vor fi stropite cu bere... din belşug!
La un asa festin nu vor putea lipsi placintele alese, cozonaci si poale-n brau, dulciuri si dulceturi, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, toate preparate proaspete si fragede, special aduse pentru a ne infrupta din ele, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, visine si pere.
Ospăţul nu va fi desăvârşit fără un desert delicios, iar aici oferta e bogată :vestite placinte muntenesti, poale-n brau moldovenesti, placintele dobrogene cu branza, toate, preparate ce contin ingredient suta la suta natural si gatitedupa cele mai vechi retete traditionale, miere, dulceturi, siropuri si sucuri naturale, mere aromate,turtă dulce, prajituri si ciocolata de casa, kurtos kalacs, îngheţată, toate delicii pregatite in casa.
În târg se vor găsi și obiecte tradiționale, lucrate cu multă măiestrie de meșteri autentici, cadouri cu totul deosebite, ii cu alesături, rochii din lână împâslită, genți din piele naturală cu motive naționale, obiecte de ceramic pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.
Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 6170

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 396 zile, 30 Apr. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

Alte Evenimente din Bucuresti
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
curs online parcurgerea drumului de la intentie la rezultat

CURS ONLINE - PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT

Bucuresti, Bucuresti. 29 Mai 2020 - 30 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .